Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sointu Borg kommentoi kritiikkiä: ”Turhanpäiväinen muovijäte”

Sointu Borg kommentoi kritiikkiä: "Turhanpäiväinen muovijäte"
Instagram / @sointuorvokki

Yrittäjä ja puhuja Sointu Borg tuo sekä puhekeikoillaan että kirjoissaan esille muun muassa sitä, ettei omaa itseä saa pienentää muiden tähden.

Hän julkaisi Instagramissa tänään uuden julkaisun, jossa hän puhuu saamastaan kritiikistä ja siitä, kuinka se vaikuttaa häneen.

”Älä jätä asioita tekemättä kritiikin pelossa. Saan päivittäin lukea olevani turhanpäiväinen tyrkkyhuora muovijäte ja silti elämä hymyilee tänäänkin ja aurinko paistaa. Askel on kevyt ja life is good,” Sointu aloittaa julkaisunsa.

”Ylimietin itekkin välillä uusien projektien ja postauksien kohdalla, että onkohan tää nyt liikaa jne. Mutta suosittelen vaan puskemaan häpeää kohti. Sieltä avautuu aina jotain kasvattavaa ja kaunista. Tietyllä tapaa asioiden pitkittäminen tulevaan on itsepetosta. Toisekseen kritiikkiin turtuu ajan myötä. Osa asioista saattaa mennä yhä ihon alle, mutta suurin osa ei. Se on siedätyshoitoo oikeestaan. Mitä enemmän hälyä, sen merkityksettömämpää se melu on. Rauhan löytää vain sisältään,” hän jatkaa.

Sointu sanoo, että naisia kritisoidaan siitä, jos he näkyvät tai kuuluvat.

”Näkymättömyys on suomikulttuurissa hyve, mikä on itsessään tosi kiehtovaa. Naisilla ne nyanssit on veteen piirrettyjä viivoja, että paljonko saa näkyä ja kuulua. Siinä on jopa jotain ihan syntistä, jos tuo itseään esiin. Joidenkin mielestä jopa narsistista,” hän lisää.

Sointu muistuttaa, ettei esillä olemisessa ole mitään vikaa.

”Puheseteissäni käsittelen tätä paljon. Samalla sanallistan sen, että esillä olemisessa ei ole mitään tekemistä itseriittoisuuden kanssa. Uskaltakaa, oikeesti. Näkyväksi itsensä tekeminen ei vie teitä helvettiin.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos