Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sointu Borg jakaa vinkit, joilla hän vähentää ylisuorittamista

Sointu Borg jakaa vinkit, joilla hän vähentää ylisuorittamista
Instagram / @sointuorvokki

Yrittäjä Sointu Borg on aikaisemminkin puhunut somessa siitä, että hän varjelee omaa jaksamistaan tarkasti. Yrittäjänä Soinnun on helppo uppoutua töihin ja tehdä liikaa.

Nyt Sointu on julkaissut kuvasarjan, jonka yhteydessä hän puhuu siitä, kuinka hän vähentää ylisuorittamista.

”Koska ylisuorittamisen romantisointi on ysäriä, tässä mun TOP-keinot suojella omaa jaksamista, kun meneillään on tiiviimpi työputki,” Sointu aloittaa kuvatekstissä.

Sointu listaa muutamia käytännöllisiä tapoja, joilla hän ehkäisee liiallista tekemistä.

”Tuotan pettymyksiä. Tuotan niitä päivittäin. Pyrin olemaan sinut syyllisyyden kanssa. Kieltäydyn ystävien kahvikutsuista, en vastaa puhelimeen, jätän osittain whatsappia ja s-postia purkamatta. Jos joku kuolee tai syntyy, tieto saavuttaa minut kyllä,” hän sanoo.

”Kuplaudun ja olen ajankäytöllisesti super itsekäs. Tämä sinänsä linkittyy kohtaan numero yksi. Mikäli asia ei ole akuutti, jätän reagoimatta,” hän jatkaa.

Sointu sanoo myös sanovansa usein ei, eikä piiskaa itseään liikkumattomuudesta. Hän käy myös esimerkiksi hieronnassa ja panostaa uneen.

”Menen päivä kerrallaan. En tuijottele kalenteria liialti eteenpäin. Aikataulutan väliin myös ”nollauspäiviä”, eli zeroaktiviteettiaikaa,” hän päättää.

Katso Soinnun kuva täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos