Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sointu Borg ei halua olla esikuva: kertoo nyt syyn

Sointu Borg ei halua olla esikuva: kertoo nyt syyn
Instagram / @sointuorvokki

Yrittäjä Sointu Borg on kirjoittanut kirjan ja vetää myös omaa podcastia Janni Hussin kanssa. Hän vetää myös puhujakeikkoja.

Sointu on monille esikuva. Mutta haluaako hän olla?

”Tuskin,” hän sanoo somessa.

”Koska se on epäkiitollista, riskaabelia ja monimutkaista hommaa. Plus jos myyn sinulle omaa virheettömyyttäni, johdan sinua harhaan,” hän lisää.

”Tai riippuu toki mitä esikuvaltasi haet ja miten kyseisen termin miellät. Mikäli haet esikuvaltasi iänkaikkista harmoniaa ja pettämätöntä oikeellisuudentajua, ihmistä ilman säröjä, mielipiteitä ilman ristiriitaa, jonkun joka komppaa arvomaailmaasi aivan kaikessa, homma menee reisille satavarmasti.”

”Olen itse luonut ihmisistä itselleni esikuvia ja toisinaan pettynyt. En siihen, että ihminen olisi ollut face to face pettymys itsessään, vaan koska se avatar jonka olen ihailun kohteestani päässäni luonut, on ollut illuusiota. Näin se on abouttiarallaa aina. Nykyään tiedostan tämän, että ihailuni kohteet (keitä en henkilökohtaisesti ole tavannut) ovat itse asiassa pääni luomia mielikuvia ja “turvahahmoja”. Taruolentoja irti todellisuudesta. Nykyään olen korvannut sanan ”esikuva” mielikuvalla inspiraation lähteestä, motivaattorista. Tuiki tavallisesta ihmisestä, kenestä kanavoin sinnikkyyttä ja voimaa,” hän kertoo.

”Tulen aina olemaan säröillä, turhuuksilla ja tuhmuuksilla varusteltu tallaaja. Saatat nähdä minut joskus festivaaleilla pienissä pieruissa (pahimmillaan jopa lapsesi todistaa tämän), päästelen varmasti joskus tulevaisuudessa suustani jotain sivistymätöntä ja tyhmää ja mokaan noin yleisesti. Roska tippuu roskiksen ohi, etuilen ehkä huomaamattani jonossa. Kauhukuvissani ajan vahingossa pyörällä viattoman mummon päältä! Yritän toki välttää edellistä,” Sointu kertoo avoimesti.

”Anyway. Pointtina oli, että antakaa jo etupeltoon mokailuun siimaa. Antakaa sitä oikeastaan kaikille näkyvää työtä tekeville ja ”normitallaajille”. Some ja maailma on armoton.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos