Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sofia Belórf teki abortin: kertoo nyt tunteistaan

Sofia Belórf teki abortin: kertoo nyt tunteistaan
Instagram / Sofia Belórf

Yrittäjä ja somevaikuttaja Sofia Belórf on saanut oman podcastinsa. Se on Podimon Alaston – Sofia Belórf. Podcastissa Sofia kertoi tehneensä taannoin abortin. Hän kertoi samalla, millainen kokemus oli ja miltä hänestä tuntui.

Hän kertoi olleensa 23-vuotias ja Niko Nousiaisen kanssa naimisissa. Hän sanoi olleensa liian nuori äidiksi ja kysyi myös Nikon mielipidettä abortista.

Sofia kertoi luulleensa, että abortin tekemine olisi helppo juttu, mutta hän joutuikin odottamaan muutaman viikon ennen operaatiota. Sofialle jäi vain pari ”sallittua” päivää ja se stressasi.

”Oli inhottavaa joutua odottamaan niin kauan, kituuttamaan. Olo ei ollut henkisesti kiva ja tuntui kuin olisi koko ajan krapula,” Sofia kertoo podcastissa.

Hoitajat olivat haastatelleet Sofiaa kahdesti ja kysyneet syytä aborttiin. Myös Niko kutsuttiin paikalle ja hän kertoi olevansa abortin kannalla.

”Sanoin vain, etten halua. Oli vähän sellaista, että mulle haluttiin saada huono omatunto. Mulle tuli olo, että olen hirviö, kun en pidä vauvaa,” Sofia muistelee podcastissa.

Sofia sanoi miettivänsä silloin tällöin, minkä ikäinen lapsi olisi nyt.

”Olen laskenut, minkä ikäinen lapsi olisi nyt. Hän olisi kymmenen,” Sofia sanoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos