Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sofia Belórf halusi kuolla eristyssellissä: tätä hän pyysi vartijoilta

Sofia Belórf halusi kuolla eristyssellissä: tätä hän pyysi vartijoilta
Instagram / Sofia Belórf

Julkkiskaunotar Sofia Belórf kertoi hiljattain Podimon Sofia Belórf – Alaston -podcastin 8. jaksossa 12 päivästä, jotka hän vietti eristyssellissä tutkintavankeudessa Katiska-vyyhtiin liittyen.

Etenkin kaksi ensimmäistä päivää olivat hänelle rankkoja, eikä hän pystynyt syömään shokkitilansa takia. Hän sanoi kiertäneensä ympyrää 9 neliön sellissä ja maanneensa muovisella patjalla ilman tyynyjä ja peittoja. Edellinen selliasukki oli myös jättänyt Sofialle oksennukset pönttöön.

Hän hälytti jatkuvasti vartijoita paikalle.

”En tiennyt paljonko kello on, ei kukaan kertonut kauanko olen siellä, ei kukaan kertonut, mitä siellä tapahtuu. En saanut kellekään soittaa,” Sofia kertoo podcastissa.

”Muistan, että olin aivan silleen, voiko kuolla tällaiseen oloon. Muistan jopa tällaisen, että olen kysynyt, että onko teillä joku pilleri, että voi kuolla,” Sofia muistelee.

”Että saako kuolla, haluan kuolla. Että nyt sekoan,” hän jatkaa.

Sofia sanoo, ettei toivoisi kokemusta pahimmalle viholliselleenkaan.

”Sen jälkeen minulla oli se, että minua ei kiinnosta yhtään mitkään merkkivaatteet tai laukut, kunhan täältä pääsen pois. Että voin vaikka lahjoittaa tai myydä ne, tai heittää helvettiin. Ihan sama.”

Mainos
2 kommenttia
Tilaa
Ilmoitus

2 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Äänet
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos