Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sini Sabotagelle tehty intiimi toimenpide teki hänestä kiimaisen: ”Voiks joku tunkea mun sisään jotain”

Sini Sabotagelle tehty intiimi toimenpide teki hänestä kiimaisen: "Voiks joku tunkea mun sisään jotain"
Instagram / Sini Sabotage

Räppäri Sini Sabotage sekä Sergey Hillman aloittivat oman podcastinsa Cheers to Ugly Me, jonka toinen jakso tuli ulos eilen.

Jaksossa keskusteltiin muun muassa kummallekin tehdyistä esteettisistä toimenpiteistä. Sini toi esille mielenkiintoisen toimenpiteen, joka taannoin tehtiin hänelle.

Kyseessä oli plasmahoito, jossa verestä erotetaan veriplasmaa ja ruiskutetaan haluttuihin paikkoihin. Esimerkiksi kasvoissa plasmahoito voi auttaa juonteiden siloittamiseen. Sinillä kuitenkin plamaa ruiskutettiin g-pisteeseen ja klitorikseen.

Hänelle kerrottiin, että toimenpide tekisi seksistä parempaa. Hän ei ole huomannut eroa seksin aikana, mutta kertoi olleensa jatkuvasti ”kiimainen.”

”Olin tosi horny (kiimainen) koko ajan. Olin vain silleen, että voiks joku tunkea mun sisään jotain, silleen maanantaina kello viisi,” hän kertoo.

”Se on ihan niinku lutkalääke tiätsä. Mä olen päättänyt, että jos mä sen joskus vielä teen, niin mä haluun olla silloin parisuhteessa. Koska muuten susta tulee ihan todella lutka suoraan,” Sini varoittaa.

Sini ei suosittele hoitoa sinkuille juurikin tämän sivuvaikutuksen takia. Hän tosin lisäsi, että kuukautiskivut lähtivät.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos