Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sini Ariell keskellä tarkoin rajoitettua sulkutilaa – Tällaista on perheen arki Australiassa

Sini Ariell kertoo perheensä arjesta keskellä tarkoin rajoitettua sulkutilaa Australiassa
AOP

Iltalehti pääsi jututtamaan suomalaista pin up-malli ja tatuointitaitelija Sini Ariellia, joka asuu perheineen Uuden Etelä-Walesin osavaltiossa Australiassa. Australiassa on onnistuttu nujertamaan korona melko hyvin, mutta se on vaatinut täydellisen sulkutilan käyttöön ottamista.

– Täällä ollaan jumissa. Lähemmäs 15 miljoonaa australialaista on nyt suljettu koteihinsa, kertoo Sini Iltalehdelle.

Sinillä on australialainen aviomies Stuart ja heillä on yhteinen tytär Penny. Penny täyttää pian neljä vuotta ja hän puhuu myös sujuvaa suomea. Tällä hetkellä lapset käyvät kaikki kotikoulua, eivätkä aikuisetkaan pääse töihin kodin ulkopuolelle kuin yhteiskunnan kannalta välttämättömiin ammatteihin.

– Kauppaan saa mennä vain yksi henkilö kerrallaan taloutta kohden. Kotoa saa poistua ulkoilemaan tunniksi päivässä viiden kilometrin säteellä. Jos liikkuu kodin ulkopuolella tai yli viiden kilometrin päässä ilman syytä, voi saada jopa 5000 Australian dollarin sakot, mikä on hieman yli 3000 euroa, kertoo Sini meneillään olevista rajoituksista.

Sinin perheellä on erityislupa liikkua kaupunkiin hoitamaan asioitaan, sillä he asuvat 35 kilometrin päässä kaupungista ja palveluista. Poliisi ja armeija valvovat liikennettä. Teille pystytetään satunnaisia tarkastuspisteitä, joissa kuulustellaan autoilijoita ja tarkistetaan, että tarvittavat luvat ovat kunnossa.

Arkinen elämä kuitenkin rullaa eteenpäin ihan mukavasti. Perhe viihtyy erittäin hyvin omalla maatilallaan ja aika kuluu rattoisasti erilaisten maatilan askareiden parissa. Äiti ja tytär nauttivat myös yhteisistä kanoottiretkistä sekä kanojen kanssa leikkimisestä.

Lähde: Iltalehti

Mainokset