Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Shirly Karvisen kuvat vuoden takaa paljastavat, miten huonosti juontaja voi: ”Muistan sen infernaalisen väsymyksen”

Shirly Karvisen kuvat vuoden takaa paljastavat, miten huonosti juontaja voi: "Muistan sen infernaalisen väsymyksen"
Instagram / @shirlykarvinen

Entinen missi ja nykyinen sometähti Shirly Karvinen lopetti taannoin radiojuontajan hommat ja kertoi somessa hiljattain syyn juontojen lopettamiseen. Shirly tunsi olleensa liian uupunut, joten hän päätti jättää juontohommat.

Stressivapaampi elämä on ollut Shirlylole hyväksi ja hän julkaisi hiljattain kuvasarjan, jossa seuraajat näkevät eron levänneen Shirlyn ja uupuneen Shirlyn välillä.

”Instagram muistutti mua eilen vuoden takaisilla päivityksillä ja mä huomasin, et hitto on ollu väsyneen näkönen muija. Siitä ”inspiroituneena” selasin vanhoja kuvia läpi, erityisesti niitä missä muistan sen infernaalisen väsymyksen,” Shirly kirjoittaa kuvasarjan yhteydessä.

”Ensimmäinen kuva on eiliseltä ja muut jostain vuoden takaa. Kuulin paljon: ”sun silmät näyttää väsyneiltä”. Sillon se tuntu surulliselta kun ei halunnu ite kohdata asiaa.”

”Sen lisäks, et silmissä on ehkä vähän enemmän eloa nykyään niin olokin miljoona kertaa parempi. Tää oli erityisesti mulle itelle hyvä muistutus jos/kun joskus tulee epävarma fiilis siitä, et oliks se arki ennen kuitenkaan nii paha,” hän jatkaa.

”Uni, lepo ja oma aika,” Shirly vielä muistuttaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos