Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Shirly Karvisen jämäkkä mielipide Suomen tilanteesta: ”Jos meidän maan johto…”

Shirly Karvisen jämäkkä mielipide Suomen tilanteesta: "Jos meidän maan johto..."
Instagram / @shirlykarvinen

Viime aikoina ministeri Riikka Purran 15 vuoden takaiset kommentit ovat tulleet pintaan ja Suomen kansa on ollut näreissään. Asiasta on uutisoitu myös ulkomaisia medioita myöten ja monet julkimot, kuten Lola Odusoga, ovat kommentoineet asiaa suorasanaisesti.

Myös kiinalaistaustainen Shirly Karvinen jakoi jämäkän mielipiteensä sosiaalisessa mediassa.

”Se mitä viime aikoina on tullut ilmi meidän tän hetken hallituksen mielipiteistä ja arvomaailmasta on pelottavaa. Se tekee tosi surulliseksi, että ihmiset keillä on järjetön määrä valtaa ja keitä meidän kuuluisi katsoa ylöspäin on avoimen rasistisia sekä pyytävät sanoistaan anteeksi vasta pakonedessä, mikä kertoo paljon,” Shirly kirjoittaa.

Shirly sanoo kasvaneensa itse ilmapiirissä, jossa hänen erilainen taustansa oli automaattisesti huonommuuden merkki. Hän sanoo myös toivovansa, ettei lasten täytyisi enää kokea samanlaista kohtelua.

”Mutta jos meidän maan johto on tälläinen niin mitä esimerkkiä se näyttää?”

Shirly kertoo myös kohtaavansa itse lähes päivittäin rasistisia ja homofobisia kommentteja niin sosiaalisessa mediassa kuin kasvotusten.

”Maan johdon tulisi olla vahvin ja äänekkäin joukko näyttämässä esimerkkiä nollatoleranssista rasismia, vihapuhetta ja väkivaltaa kohtaan. En ymmärrä politiikasta tarpeeksi, että pystyisin kunnolla lähteä argumentoimaan asiasta. Sen kuitenkin tiedän, että jokaisella tulisi olla arvokas, turvallinen ja hyväksytty olo taustasta riippumatta.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos