Pidetään yhteyttä
Pussit.com

Julkkikset

Seiska: Tätä roolia Hannele Lauri katuu – ”Tunsin olevani uhri”

Seiska: Tätä roolia Hannele Lauri katuu - "Tunsin olevani uhri"
Instagram / Hannele Lauri

Näyttelijälegenda Hannele Lauri täytti heinäkuussa 70 vuotta. Hänen uralleen on mahtunut paljon hienoja hetkiä, mutta yhtä asiaa hän katuu.

”Yhtä roolia kyllä kadun yli kaiken. Näin jälkikäteen mietittynä se olisi pitänyt jättää tekemättä. Tunsin olevani asiassa uhri,” Hannele kertoi Seiskalle.

Rooli oli vuoden 1999 leffasta Naisen logiikka, jonka takana oli Spede Pasanen.

”Jotenkin tuntuu, että Spede tiesi jo kuvatessamme, että elokuva tulisi floppaamaan. Spede toi kuvaukseen hätäisesti vanhoja sketsejä ja tuntui kun elokuvassa ei olisi ollut juonta ollenkaan. En ole ikinä katsonut elokuvaa, enkä aio katsoa,” Hannele kertoo.

Suomen Elokuvasäätiö oli antanut Spedelle miljoonatuen jo kymmenen vuotta leffan valmistumista. Kun Spede ei saanut leffaa valmiiksi, säätiö alkoi periä tukea takaisin. Niinpä Spede laittoi leffan kasaan häthätää. Elokuvateatterissa oli vain parisataa katsojaa ja elokuva jäi Speden huonosti menestyneimmäksi.

”Spede kielsi meitä menemästä katsomaan sitä. Jälkikäteen olen myös kuullut, että Spede toimitti materiaalin leikkaamattomana eteenpäin. Ikävä, että asia meni näin, mutta tykkäsin joka tapauksessa Spedestä ihmisenä,” Hannele kertoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos