Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Seiska: Onko missi-Adele valehtelija vai vain median käsissä kaltoin kohdeltu? Wille Rydman kutsuu valehtelijaksi

Seiska: Onko missi-Adele valehtelija vai vain median käsissä kaltoin kohdeltu? Wille Rydman kutsuu valehtelijaksi
Instagram / @adelebvd

Miss Suomi -kisan toinen perintöprinsessa Adelaide ”Adele” Botty van den Bruele on kertonut julkisuudessa olevansa Belgian aatelinen. Seiska kuitenkin kumosi väitteet hiljattain selvitettyään Belgiasta, ettei Adele ole aatelinen. Adele itse vastasi asiaan Instagramissaan väittämällä, että Seiskan selvitys oli ollut puutteellinen.

Pian Seiskan tekemän paljastuksen jälkeen kävi ilmi, että Adele oli deittaillut vuonna 2018 kansanedustaja Wille Rydmania. Adele oli myös aikaisemmin tänä vuonna antanut Helsingin Sanomille skandaalihaastattelun, jossa hän väitti Rydmanin toimineen sopimattomasti häntä kohtaan. Skandaalijutussa hän esiintyi salanimellä.

Seiska tavoitti Rydmanin ja kyseli asiasta.

”Kyllä pitää paikkaansa, että tapailimme Adelen kanssa romanttisessa mielessä muutama vuosi sitten. Kaikki meni silloin ihan hyvin. Olemme vielä keväällä tavanneet toisiamme kavereina, joten hänen Hesarille sepittämänsä valheet olivat minulle iso järkytys,” Rydman vastasi Seiskalle.

Rydmanilla on tallessa Adelen ja hänen väliset viestinsä ja hän myös näytti ne Seiskan toimittajalle. Seiska kertoo, että Adelen viestit ovat järkyttävässä ristiriidassa Hesarille sepitettyjen valheiden kanssa.

”Adelen valehtelu alkaa heti lehtijutun alussa, jossa hän väittää tutustuneensa minuun alaikäisenä. Se ei ole totta. Yhteydenpitomme alkoi vasta vuonna 2018, jolloin olin 32-vuotias ja hän 22-vuotias,” Rydman muistuttaa.

”Sinänsä sillä ei olisi mitään merkitystä, vaikka olisimme tutustuneet jo hänen ollessaan alaikäinen. Mutta kuvaavaa on, että Hesarin jutussa valehtelu alkaa jo heti alussa ja luodaan mielikuva siitä kuin olisi tapailtu jotenkin jo hänen ollessaan alaikäinen.”

Onko Adele siis valehteleva missi vai median kaltoin kohtelema aatelinen?

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos