Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Seiska: Ninja Sarasalo pakeni poliiseja, juoksenteli niityllä ja melkein hukkui: ”Hihittelin heinikossa”

Seiska: Ninja Sarasalo pakeni poliiseja, juoksenteli niityllä ja melkein hukkui: "Hihittelin heinikossa"
Instagram / @un_romantico_a_firenze

Entinen huippumalli Ninja Sarasalo on vihdoin palautunut hurjan Tallinnan reissunsa jälkimainingeista. Aikaisemmin syksyllä Ninja oli käynyt Tallinassa Jussi-rakkaansa kanssa, eikä matka mennyt ihan suunnitelmien mukaan.

”Jussin pankkikortti oli hajalla ja tarjoilija väitti meidän rikkoneen hänen kortinlukulaitteensa. Siitä käynnistyi iso ruljanssi, jonka seurauksena laivapoliisi heitti meidät pihalle. Mutta se oli vasta alkua,” Ninja kertoo nyt Seiskalle.

Ninja oli huumattu laivalla.

”En muista puoliakaan siitä reissusta. Meidät nimittäin huumattiin siellä laivalla. Mieheni meni niin sekaisin, että hän luuli minun myrkyttäneen hänet. Siksi paikalle soitettiin poliisit. Verestäni löytyi 12:ta huumetta, ja jouduin lopulta putkaan.”

Ninja palasi kotiinsa Fiskarsiin, jossa hänen mielensä alkoi järkkyä.

”Juoksentelin Fiskarissa ympäri ämpäri etsien hädissäni miestäni. Päädyin anoppini luokse, jonne soitettiin ambulanssi. Sen jälkeen minut suljettiin kahdeksi viikoksi pakkohoitoon.”

Fiskarsin asukkailta ei ollut jäänyt Ninjan pakomatka huomaamatta ja Seiskalle sateli vinkkejä.

”Yritin karistaa poliisit kannoiltani ylittämällä joen, mutta painuin upoksiin. Olihan se vähän vaarallista, mutta onneksi pääsin sieltä ylös. Mietin vain itsekseni, että voi v***u, Ninja!”

”Minulla ei ollut siinä psykoosissa mitään muuta mielessä kuin että rakastan miestäni ja pitää päästä poliiseja pakoon. Muistan vain nauttineeni, kun komeat ritarit juoksivat perässäni. Piilouduin poliiseja niityllekin! Juoksentelin siellä kuin aropupu ja hihittelin heinikossa,” Ninja sanoo.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos