Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Seiska: Miljonääri Henry Aflecht avautui suhteestaan isäänsä: tämän takia ei käy isänsä haudalla

Seiska: Miljonääri Henry Aflecht avautui suhteestaan isäänsä: tämän takia ei käy isänsä haudalla
Instagram / @henryaflecht

Viihdesivusto Seiska julkaisi uuden sarjan nimeltään Miljonääri-Henkka, jossa miljonääri Henry Aflecht kertoo, miten hän sai kerättyä miljoonaomaisuutensa. Ensimmäisessä jaksossa hän kertoo myös suhteestaan isäänsä.

Hän sanoo, että osa omaisuudesta on perittyä ja osa itse ansaittua.

”Hirveän usein, kun sivulliset kuulevat peritystä omaisuudesta, he kuvittelevat sitä helpoksi rahaksi,” miljonääri kertaa.

Henry peri edesmenneeltä isältään menestyneen kumihanskabisneksen. Yritys myi kumihanskoja muun muassa Suomen sairaaloihin. Vaikka yritys oli menestynyt, Henry kuvaili suhdettaan isäänsä hyvin vaikeaksi.

”Minun ja isäni välinen suhde oli sellainen, että olin 36 vuotta hänellä 24/7 orjana. Tein kaiken, mitä hän halusi. Se vaikutti myös parisuhteisiini todella paljon,” Henry sanoo Seiskalle.

”Se meidän suhde isäni kanssa ei ollut kovin terve. Minulla ei ole koskaan ollut normaalia isää, vaan meillä oli puhdas bisnestyyppinen suhde.”

Henry ei ole puhunut aikaisemmin julkisesti isästään.

”Hän on kuollut. Yritän ajatella, että ihmisen kuoleman jälkeen ei ole hirveän asiallista lähteä häntä analysoimaan – varsinkaan, jos ei ole paljon positiivista sanottavaa. En ole kertaakaan isäni haudalla käynyt, pakko tunnustaa.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos