Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Seiska: Kelly Kalonjin missikisat eivät menneet putkeen – näin Kelly kommentoi

Seiska: Kelly Kalonjin missikisat eivät menneet putkeen - näin Kelly kommentoi
Instagram / @mskellykalonji

Malli Kelly Kalonjin ja Obi-West Utchaychukwun järjestämä missikilpailu Miss Afro Diaspora Finland ei mennyt ihan niin kuin piti.

Lauantaina 3.12. voittajaksi kruunattiin Zakiya Joval, ensimmäiseksi perintöprinsessaksi Zezibelle Foncha ja toiseksi perintöprinsessaksi Britney Ekhator.

Ennen finaalia kuitenkin kolme kisaajaa jättäytyi pois. Yksi heistä oli Robeley Salminen, joka kritisoi omassa Instagramissaan sopimusta, joka kilpailijoiden piti allekirjoittaa.

”Sopimuksen allekirjoitustilanteessa ei annettu tarpeeksi aikaa keskittymään ja ymmärtämään, mihin oltiin suostumassa,” hän kertoi.

Salmisen mielestä sopimus ei ole laillinen ja hän sanoo, että kisaajille olisi pitänyt antaa tarpeeksi aikaa lukea sopimus kunnolla.

”Kilpailun säännöt on yksinkertaisuudessa se, että järjestäjillä on oikeus kilpailijan kuviin, ääneen ja siihen, mitä kilpailija saa tai ei saa puhua. Järjestäjillä on oikeus muuttaa kilpailun palkintoa ja oikeastaan kaikkia oikeuksia, MUTTA kilpailija ei saa millään tasolla puhua mitään pahaa kilpailusta. Ei ennen, ei kilpailun aikana eikä myöskään kilpailun jälkeen,” hän kirjoitti.

Lisäksi hän sanoo, että kisaajille napsautettiin 2500 euron sakko, jos he jättäytyvät kisasta pois päästyään 10 parhaan joukkoon.

Seiska oli yhteydessä Kelly Kalonjiin ja kysyi hänen mielipidettään.

”Lakimiehemme hoitaa asiaa. Minua harmittaa, mutta odotinkin tällaista. Oltiin alkuun shokissa, kun kaikki tapahtui. Olin juuri kotiutunut kuvauksista ulkomailla, ja mietin, että mikä tämä on.”

”Nämä tytöt, jotka ovat jättäneet kilpailun, ovat laiminlyöneet vastuualueitaan. Muut tytöt ovat todella harmissaan tästä.”

Hän sanoo kisaajien lähtemisen aiheuttaneen kuluja järjestäjälle.

”Kaikki vaatteet finaalia varten tehtiin mittaustyönä, ja kankaat on tuotu Nigeriasta asti. Suunnittelijan työt menivät hukkaan.”

Kelly jatkaa kritisointiaan.

”Jotkut heistä lähtivät henkilökohtaisten syiden takia, ja sellaista välillä tapahtuu. Mutta tuollaisia muita kiittämättömiä ihmisiä on aina olemassa. He eivät pärjäisi missään muissa kisoissa, tiedän sen.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Robeley Salminen ei ollut tyytyväinen kisojen sopimukseen. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos