Pidetään yhteyttä
Pussit.com

Julkkikset

Seiska: Johanna Tukiainen vangittuna – näin kävi koirille

Seiska: Johanna Tukiainen vangittuna - näin kävi koirille
Instagram / Seiska

Noin pari kuukautta sitteen Johanna Tukiainen sieppasi tyttärensä Marja-äidin hoivasta Marjan ollessa kastelemassa kukkia parvekkeella. Johannan tyttärestä oli tehty huostaanottopäätös, koska Johanna tai lapsen isä eivät kykene pitämään lapsesta huolta.

Seiska on seurannut sieppausdraamaa tiiviisti. Johanna oli pakomatkalla tyttärensä, Veijo Lallin ja kahden koiransa kanssa.

Seurue saatiin kiinni Ranskan Bordeauxista.

”Poliisi pidätti Johannan ja lapsi toimitettiin paikallisten sosiaaliviranomaisten haltuun. Lalli puolestaan päästettiin lähes samantien jatkamaan matkaa, sillä häntä ei ollut etsintäkuulutettu sieppauksen tiimoilta,” Seiskalle kerrottiin.

”Johanna on vangittuna, mutta hänen tilanteestaan ei ole annettu tietoa edes hänen äidilleen. Johanna ilmeisesti siirretään pian Ranskasta Ruotsiin, ellei hän jo ole siellä,” Seiskalle kerrotaan.

Tietojen mukaan Veijo palasi Suomeen Johannan kahden koiran kanssa, joten mopsi ja chihuahua ovat turvassa. Tytär on menossa Marjalle hoitoon ainakin toistaiseksi ja huostaanottopäätös on edelleen voimassa muun muassa Johannan alkoholin ja päihteidenkäytön takia.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos