Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Seiska: Jade Nyström katuu huulitäytteitään: ”En käsitä, miksi tein niin”

Seiska: Jade Nyström katuu huulitäytteitään: "En käsitä, miksi tein niin"
Instagram / Seiska

Korkeushyppääjä Jade Nyström kävi noin neljä kuukautta sitten Tallinnassa ottamassa silikonirinnat. Hän kertoi hiljattain Seiskalle alkaneensa löytää viimein omaa tyyliään.

”Olen muuttunut sekä ihmisenä että tyyliltäni tosi paljon. En pitänyt ennen itseäni kauniina, vaan ajattelin, että kasvoillani on ikään kuin naamari, jota pidän suojatakseni itseni. Nykyään peiliin katsoessani pidän itseäni nättinä,” hän kertoo.

Jade sanoi Seiskalle, että on aina pitänyt enemmän luonnollisesta kuin keinotekoisesta tyylistä.

”Otin aiemmin vaikutteita muilta julkisuudessa olevilta transnaisilta. Huomasin, että olin hankkinut vaatteita, jotka eivät kuvasta minua tai tyyliäni. Tein tyhmiä asioita, kuten täytin huuliani. Onneksi en ole tehnyt mitään peruuttamatonta.”

Jade kävi poistattamassa täytteitä huulistaan, sillä hän koki niiden menneen överiksi. Hänelle laitettiin huuliin vuoden aikana 11 millilitraa täytettä, mikä on huima määrä.

”En käsitä, miksi helvetissä tein niin. En pohjimmiltani edes koskaan halunnut isoja huulia, mutta menin trendin perässä ja ajattelin sillä tavalla kuuluvani joukkoon. Nyt olen vihdoin alkanut tehdä omaa juttuani ja löytänyt itseni,” hän kertoo.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos