Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Seiska: Entinen huippumalli Ninja Sarasalo joutui pakkohoitoon

Seiska: Entinen huippumalli Ninja Sarasalo joutui pakkohoitoon
Instagram / @un_romantico_a_firenze

Entinen huippumalli Ninja Sarasalo ja hänen Jussi-rakkaansa heitettiin laivalta ulos, koska pariskunnalla oli suukopua tarjoilijan kanssa, kertoo Seiska.

”Jussin pankkikortti oli hajalla, ja tarjoilija väitti meidän rikkoneen hänen kortinlukulaitteensa. Siitä käynnistyi iso ruljanssi, jonka seurauksena laivapoliisi heitti meidät ulos aluksesta. Mutta se oli vasta alkua,” Ninja kertoo nyt Seiskalle.

”En muista puoliakaan siitä reissusta. Meidät nimittäin huumattiin siellä laivalla. Mieheni meni niin sekaisin, että hän luuli minun myrkyttäneen hänet. Siksi paikalle soitettiin poliisit. Verestäni löytyi 12:ta huumetta, ja jouduin lopulta putkaan.”

Tallinnan reissn jälkeen Ninjan mieli alkoi järkkyä.

”Juoksentelin Fiskarissa ympäri ämpäri etsien hädissäni miestäni. Päädyin anoppini luokse, jonne soitettiin ambulanssi. Sen jälkeen minut suljettiin kahdeksi viikoksi pakkohoitoon.”

”Se oli elämäni hirvein kokemus, mutta toisaalta sairaalassa oli kerrankin pakko pysähtyä. Sain levättyä kunnolla. Minulla ei ollut ollut ikinä niin paljon omaa aikaa sen jälkeen, kun lähdin 16-vuotiaana Pariisiin,” ex-huippumalli tilittää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos