Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Seiska: Chachi Hildénin salarakkaan henkilöllisyys paljastettu! Nyt on kiusallista!

Seiska: Chachi Hildénin salarakkaan henkilöllisyys paljastettu! Nyt on kiusallista!
Instagram / @chachigonzales

Tanssija Chachi Hildén ja hänen aviomiehensa, Duudsoneista tuttu Jukka Hildén ovat olleet hiljattain otsikoissa Seiskan saatua selville, että Chachi on tapaillut Jukan selän takana nuorta suomalaiskomistusta.

Chachi ja Jukka ovat vakuuttaneet somessa kaiken olevan hyvin ja he ovat julkaisseet suloisia yhteiskuvia mediamylläkästä huolimatta.

”Chachi ja parikymppinen könsikäs ovat tapailleet Helsingin keskustan hotellien lisäksi nuorukaisen asunnolla. Salasuhdetta voisi kuvailla hyvin intiimiksi,” Seiskalle supistiin.

”Kun Jukka on ollut poissa, nuori komistus on hiipinyt Chachin luo,” Seiskalle paljastettiin.

Nyt Seiska on saanut selville komistuksen henkilöllisyyden. Kyseessä on nimittäin Chachin parhaan ystävän Beata Leppilammen pikkuveli Benjam Papp.

”Kulisseissa on kuohunut toden teolla, sillä pian Seiskan uutisoinnin jälkeen nuoren salarakkaan henkilöllisyys paljastui. Jukka sai tietää, että kyseessä on hänen vaimonsa parhaan ystävän Beata Pappin pikkuveli Benjam,” Seiskalle kerrotaan.

”Tilanne on ollut ymmärrettävästi kaikille osapuolille hyvin kiusallinen,” Seiskalle sanotaan.

Kiusalliseksi tilanteen tekee etenkin se, että Beata ja Mikko ovat Chachin ja Jukan tyttären kummeja. Chachi ja Jukka eivät osallistuneet Mikon ja Beatan uusimman lapsen ristiäisiin.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos