Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Seiska: Alma Hätönen kertoo yliluonnollisesta kokemuksestaan – intuitio pelasti hengen

Seiska: Alma Hätönen kertoo yliluonnollisesta kokemuksestaan - intuitio pelasti hengen
Instagram / Alma Hätönen

Juontaja Alma Hätönen on kokenut monia yliluonnollisia kokemuksi elämänsä aikana. Hän on seurannut intuitiotaan niin tavallisessa elämässään kuin työelämässä. Alma vetää tällä hetkellä myös podcastia nimeltään Yöpuolen tarinoita, jossa hän juttelee ihmisten kanssa heidän kokemistaan yliluonnollisista hetkistä.

Alma sanoo Seiskalle, että jokainen voi kuunnella omaa intuitiotaan.

”Kun avaa itsensä universumille, sieltä tulee aika paljon merkkejä. Jostain asiasta voi tulla outo tai epämukava olo, koska intuitio koittaa kertoa, ettei se ole oikea suunta.”

Alma kertoi podcastissaan, että intuitio jopa pelasti hänen henkensä. Hänelle oli tullut auton kyydissä tunne, että vauhtia piti hidastaa ja pyysi puolisoaan tekemään niin. Pian auton eteen juoksi hirvi ja pariskunta onnistui välttämään kolarin täpärästi.

”Esimerkiksi ammatillisissa päätöksissä olen kokenut vastaavanlaista, en tosin tuollaisia henkeä pelastaneita tilanteita. Olen joskus saanut hyvin vahvoja tuntemuksia siitä, miten joku työasia tulee tehdä. Joku on saattanut mennä aluksi mönkään, mutta myöhemmin ratkaisut ovat osoittautuneet oikeaksi.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos