Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Seiska: Alina Voronkovan reaktio omaan näyttävään mekkoonsa – ”En ole koronan jälkeen tottunut…”

Seiska: Alina Voronkovan reaktio omaan näyttävään mekkoonsa - "En ole koronan jälkeen tottunut..."
Instagram / Alina Voronkova

Uusi Miss Suomi on saanut kruununsa ja vuoden 2022 Miss Suomi on Petra Hämäläinen. Vuoden 2021 Miss Suomi Essi Unkuri luovutti kruununsa Petralle tilaisuudessa, jossa oli paikalla myös vuoden 2018 Miss Suomi Alina Voronkova.

Alina oli pukeutunut näyttävästi oranssiin mekkoon, jossa nähtiin myös hieman blingiä. Alina kommentoi asuvalintaansa Seiskalle.

”Minulla oli pieni mekkokriisi, koska en ole koronan jälkeen tottunut pukeutumaan näin näyttävästi. Ajattelin aluksi vain näyttäytyä täällä nopeasti enkä loistaa sen kummemmin.”

”Mutta sitten mietin asiaa niin, että herranjestas, voitin sentään vuonna 2018 Suomen arvostetuimman kauneuskilpailun; että totta kai haluan olla täällä näin rohkeasti väripilkkuna! Siksi valitsin tämän Zazabellan iltapuvun,” Alina kertoi Seiskalle.

Hauskaa on vielä se, että Alina välittää C Morella Liigahallien tunnelmia Hockey Night-lähetyksessä, joka tunnetaan oranssista väristään.

”Onhan se hauskaa, että tämä iltapukuni on juuri Hockey Nightin väreissä. Tämä on osoitus siitä, että kausi on alkanut ja oranssia on kaikkialla silmäluomia myöten. Olen tällainen oikea oranssin överilataus,” Alina lisäsi.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos