Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Seiska: Aatelisena esiintynyt missi-Adele pyrki sisäpiireihin pesemällä pyykkejä: näin Adele vastaa Seiskan juttuun

Seiska: Aatelisena esiintynyt missi-Adele pyrki sisäpiireihin pesemällä pyykkejä: näin Adele vastaa Seiskan juttuun
Instagram / @adelebvd

Miss Suomi -kisojen toiseksi perintöprinsessaksi kruunattu Adelaide ”Adele” Botty van den Bruele on kertonut avoimesti kuuluvansa Belgian aatelissukuun. Toissaviikolla Seiska kuitenkin kumosi Adelen väitteet otettuaan yhteyttä Belgian aatelistosta vastaaviin viranomaisiin.

Seiska on nyt selvittänyt Adelen taustoja lisää ja sai vihiä siitä, että missikaunotar on aina halunnut päästä mukaan sisäpiireihin. Hän pyrki sinne muun muassa toimimalla miljonäärimiehen assistenttina ja pesemällä hänen pyykkejään.

Hän lensi myös Yhdysvaltoihin taannoin Petrus Pennasen Roosa-heilan kanssa, joka halusi käydä vierailemassa 70-vuotiaan ”sugar daddynsä” luona.

Adele on ilmeisesti itsekin lukenut Seiskan jutun, nimittäin hän kommentoi asiaa Instagramissa.

”Minulla olisi paljonkin sanottavaa viimeisimpään Seiskan tekemään uutisointiin. Tämä viimeisin artikkeli on tuonut elämääni paljon surua ja järkyttänyt suuresti. En valitettavasti voi kommentoida vielä asiaa, mutta lupaan kommentoida heti kun sen aika on,” hän kirjoittaa julkaisun yhteydessä.

”Luotan myös siihen, että vaikka nyt juuri tämän käsittely tuntuu hankalalta ja epäreilulta, niin lopulta totuus voittaa. Tiedän etten voi vaatia, mutta toivon luonnollisesti työrauhaa tämän asian selvittämisessä. Yritetään aina löytää synkimpienkin pilvien keskellä hopeareunus.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos