Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sara Sieppi kommentoi otsikoissa ollutta firmansa liikevaihtoa

Sara Sieppi kommentoi otsikoissa ollutta firmansa liikevaihtoa
Instagram / @sarasieppi

Somevaikuttaja ja yrittäjä Sara Sieppi oli hiljattain otsikoissa siksi, että hänen firmansa tulos putosi edellisestä vuodesta.

Sara on nyt ottanut kantaa otsikoihin julkaisemalla somessa päivityksen.

””Romahdus: Sara Siepin yritys teki historiallisen huonon tuloksen”, ”Sara Siepin bisnes romahti”,” Sara aloittaa päivityksen.

”Tsemppiä vaan kaikille meille naisyrittäjille! Kun tekee yhden naisen firmalla 240k liikevaihdon, saa tällaisia otsikoita. Oon puhunut kyllästymiseen asti siitä, kuinka paljon töitä mä olen viime vuosina tehnyt ja antanut niille koko mun elämän. Viime vuonna tarvitsin breikkiä (tosin tein sen parin sadan tonnin liikevaihdon, aloin tehdä elämäkertaa ja pari muuta pikkujuttua!),” hän jatkaa.

”Onneks Sara Sieppi on tottunut otsikoihin. Harmittaa silti muiden yrittäjänaisten puolesta, että tää on se kuva, mitä mediassa halutaan värittää niistä, ketkä uskaltaa yrittää,” hän lisää.

”Eli kiitos vaan, bisnes kyllä luistaa ja elämä luistaa vieläkin paremmin huonommalla liikevaihdolla. Sain myös hiljattain upean tiimin @famentfi ympärilleni. Palaudun edelleen vuosien takaisesta työuupumuksesta ja sen myöntäminen itselle ei ole ollut helppoa,” hän päättää.

Seuraajat ovat olleet Saran puolella ja sanoneet, että yli 240 000 euron liikevaihto yhdeltä ihmiseltä on ihaltavaa.

Katso Saran päivitys täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos