Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sara Sieppi avautuu somekiusaamisesta: itkuinen päivitys koskee sydämeen

Sara Sieppi avautuu somekiusaamisesta: itkuinen päivitys koskee sydämeen
Instagram / @sarasieppi

Somevaikuttaja Sara Sieppi kertoi Instagramin tarinoissaan, ettei ole pitkään aikaan jakanut somessa enää mitään henkilökohtaista.

Hän sanoo, että kaupallisia yhteistöitä ja pinnallisia päivityksiä hän on tehnyt paljon, mutta itsestään hän ei ole antanut mitään. Tämä päätös on saanut hänet voimaan paremmin kuin koskaan.

Sara päivitti Instagramin tarinoihin itkuisia videoklippejä, jossa hän purkaa tuntemuksiaan.

”Olen voinut paremmin kuin koskaan aikaisemmin, ja se tuntuu todella hullulta. Koska rakastan tätä, ja tämä on se juttu mistä tykkään, ja mistä kaikki on lähtenyt. Tämä on se juttu… Alan itkemään, huh. Tämä yllätti,” Sara aloittaa tarinoissaan.

Saran saama palaute on kuitenkin ollut liikaa, joten hän on päättänyt olla jakamatta mitään.

”Niin kuin huomaatte, tämä on todella iso asia, mitä olen ikävöinyt. Koska tiedän, että siellä on ihan saatanasti ihania ihmisiä, kenelle olisi ihanaa jakaa arkeani. En ole kyennyt siihen, koska se paska mitä olen saanut, on ollut aivan järkyttävä.”

”Olen kokenut itselleni parhaaksi sen, että otan kaiken ylimääräisen pois, ja keskityn arkisiin fiilistelykuviin sekä kaupallisiin yhteistöihin. Tiedän, ettei se ole sitä mitä haluan. Haluaisin jakaa teille avoimesti kaikkea, mutta en ole kyennyt siihen pitkään aikaan, koska en varmaan enää olisi tässä,” hän jatkaa.

”Olen lähtökohtaisesti kuullut kaikki haukkumasanat, mitä ihminen voi kuulla. Minulla on aina vääränväriset hiukset, väärät vaatteet, aivan liian väärännäköinen kroppa. Jokaista kuvaani ja stooriani, kaikkea kritisoidaan. Joudun poistamaan kommentteja kuvista, joudun estämään todella paljon ihmisiä. En ymmärrä, mistä tämä viha kumpuaa minua kohtaan, koska en mielestäni ole tehnyt mitään väärin,” Sara sanoo.

Sara ei halua enää edes lähteä kotoaan julkisille paikoille.

”Ainut paikka, missä tunnen olevani turvallisessa ympäristössä on kotini. Mikä on aika raadollista. Minua ahdistaa olla julkisilla paikoilla, ja ahdistaa tavata uusia ihmisiä, koska en ikinä tiedä, mitä ne ajattelevat minusta. Ja elämä on ollut aika vaikeaa,” hän sanoo.

Saralla on toivomus seuraajilleen.

”Toivon, että seuraavalla kerralla kun kommentoit jotain ihmistä keskustelupalstalla tai kirjoitat sen kuvan alle jotain ikävää, tai kommentoit sen stoorya negatiiviseen sävyyn. Niin kuvittele se tilanne niin, että sanot sen sille kasvotusten. Olen aika varma, ettet pystyisi tekemään sitä. Täällä on oikeasti ihminen,” hän vetoaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos