Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sara Sieppi avautui yrittäjyyden vaikeudesta: ”Ekana vuonna googlailin, miten asiakkaalle lähetetään lasku”

Sara Sieppi avautui yrittäjyyden vaikeudesta: "Ekana vuonna googlailin, miten asiakkaalle lähetetään lasku"
Instagram / Sara Sieppi

Hiljattain vietettiin yrittäjän päivää, jonka kunniaksi yrittäjä Sara Sieppi avautui yrittäjän matkastaan, jota on kestänyt jo 10 vuotta. Sara onkin päässyt vaikeuksien kautta voittoon.

”Täällä seikkailua tulee täyteen kymmenen vuotta, siis 10vuotta! Ekana vuonna googlailin, miten asiakkaalle lähetetään lasku, tokana vuonna puhuin äitiä ympäri, että kyllä täällä pärjätään(enkä tänäkään vuonna aio hakea kouluun),” hän aloittaa.

”Kolmantena vuonna uskoin vieläkin yrittämiseen ja pänttäsin lasiliukuovien asennuksia, koska sain messuosastoilla aina ne vaikeimmat kysymykset – olinhan mä vaan se nuori nätti nainen,” hän jatkaa.

Saralla ei mennyt alussa kovin sähäkästi, nimittäin vuonna 2017 hänellä oli velkaa 17 000 euron edestä. Velat olivat peräisin maksamattomista arvonlisäveroista, jäännösveroista ja pysäköintivirhemaksuista.

”Välillä herätty siihen, et yrittäjälle alvitkin on olemassa ja sit taas oltu fiksumpia,” hän myöntää.

”Rahasta puhuminen on mulle aika usein todella epämukavaa, koska ”ethän sä edes tee oikeita töitä” tai ”se sun työ on niin helppoa”. Mutta tällee yrittäjän päivänä ajattelin tän tekstin verran uskaltaa iloita onnistumisistani, taputtaa itseäni olalle viime vuoden isoimmasta liikevaihdosta mun uralla sekä nauttia siitä, että arki on miltei yhtä kivaa kuin viikonloput.”

Nykyään Saran firma tahkoaa tuohta, nimittäin vuonna 2021 Siepin Semihima Oy teki 612 000 euron liikevaihdon.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos