Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sara Parikka keksi keinon auttaa Ukrainan lapsia – Spontaanilla teolla oli mykistävät vaikutukset

Sara Parikka pisti Unicef keräyksen pystyyn
Instagram / Sara Parikka

Näyttelijä ja somevaikuttaja Sara Parikka, 31, kertoi viime viikolla blogissaan, että hän on perustanut oman keräyksen Ukrainan lasten hyväksi. Keräys sai paljon huomiota ja lahjoittajien runsas osallistuminen yllätti totaalisesti entisen Salkkarit-tähden.

”Perustin tiistaina extempore Unicefille oman keräyksen Ukrainan lasten hyväksi ja seurasin sen kehitystä koko illan. Yölläkin näin jatkuvasti unta aiheesta. Olin aivan mykistynyt siitä kuinka isosti ihmiset lähtivät keräykseen mukaan. Tämä on kiistatta kuukauden paras asia”, kirjoitti Sara blogissaan.

Perjantaina Sara päivitti blogiaan aiheen tiimoilta vielä lisää.

”Vielä huomiseen saakka voi osallistua mun Unicef keräykseen, jossa on jo upeat yli 33 000 €”, hän iloitsi.

Sara tiedotti vielä erikseen siitä mihin varoja tullaan käyttämään. Lahjoitusten avulla Ukrainaan toimitetaan hätäaputarvikkeita, kuten puhdasta vettä, huopia, lääkkeitä ja vaatteita. Lisäksi lapsille tarjotaan psykososiaalista tukea ja perustetaan paikkoja, joissa paossa olevat lapset voivat saada tarvitsemaansa apua.

Sara iloitsi onnistuneesta keräyksestä myös Instagramin puolella.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen tästä.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SARA PARIKKA (@saraparikka)

”Vitsit mikä yhteisö mulla ja meillä täällä on. Laitoin eilen extempore Unicefille oman keräyksen pystyyn ja toiveena oli saada kerättyä 20 000€ Ukrainan lasten hyväksi. En osannut edes ajatella, että te lähtisitte mukaan välittömästi ja niin suurella sydämellä. Ollaan monen kanssa kirjoiteltu siitä kuinka yhteinen keräys antaa voimaa ja tulee tunne siitä että ollaan yhdessä, samalla puolella. K I I T O S joka ikiselle lahjoittajalle ja myötäeläjälle. 20k tavoite meni rikki 15 tunnissa..pidän keräyksen auki tämän viikon loppuun saakka ja löydät sen nopeasti mun bion linkistä. Halaus keskiviikkoon. Kuvat tämän päivän lounasretkeltä”, Sara kirjoitti postauksessaan.

Saran keräys päättyi viikonloppuna ja hänen keräyksensä loppusaldo oli yhteensä 34 099 euroa, eli ponkaistiin upeasti yli 20 000 euron tavoitteen. Vaikka keräyksen aika on jo päättynyt, keräykseen on ainakin vielä mahdollista lahjoittaa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos