Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sara Forsbergin Instagram-kuva sai leuat loksahtamaan: kuin Bond-tyttö!

Sara Forsberg Instagramissa: kuin Bond -tyttö!
AOP

Somevaikuttajana ja radiopersoonana tunnettu Sara Forsberg julkaisi hiljattain Instagramissa kuvan, joka sai fanit haukkomaan henkeään. Häntä verrattiin jopa Hollywood -tähtiin ja Bond -tyttöihin.

Sara on kuulunut seuratuimpien suomalaisten joukkoon siitä saakka, kun hän julkaisi globaaliksi hitiksi nousseen videon Youtubessa. Tänä päivänä Sara tunnetaan radiopersoonana sekä televisiosta.

Forsbergilla on Instagramissa yli 305 000 seuraajaa ja lähes päivittäin hän julkaisee kuumia kuvia ja hupaisia videoita arjestaan. Ja fanit seuraavat häntä tiiviisti.

Yksi uusimmista julkaisuista on kuitenkin saanut tavallista enemmän huomiota. Julkaisussa Sara on pikkumustaan pukeutunut ja viimeisen päälle tälläytynyt. Hiukset ja meikk ovat kuosissa ja kokonaisuus hipoo täydellisyyttä.

Kuva on tuttuun tapaan saanut huiman määrän tykkäyksiä ja kommentteja. Ensimmäisten kommentoijien joukossa ovat muun muassa hottismissi Kelly Kalonji sekä BB-talosta tuttu Aleksi Valavuori.

Eräs seuraajista kommentoi hänen menevän ihan Bond -tytöstä ja toinen sanoi Saran näyttävän ihan Angelina Jolielta.

Sara on ollut kiireinen, nimittäin vuodesta 2019 vuoteen 2020 saakka hän asui Yhdysvaltojen New Yorkissa ja treenasi, lauloi ja jopa loi kielen Star Wars -elokuvaan.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos