Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sampo Kaulasen vaimo ja tytär kiidätetty sairaalaan Thaimaassa, tyttären olo laski rajusti

Sampo Kaulasen vaimo ja tytär kiidätetty sairaalaan Thaimaassa, tyttären olo laski rajusti
Instagram / @kauppiaanrouva

Sampo ja Minttu Murphy-Kaulanen ovat olleet tyttärensä Riannan kanssa lomalla Thaimaassa jo tovin. Tiistaiaamuna perheen oli tarkoitus palata kotiin, mutta Riannan olo alkoi yhtäkkiä kääntyä huonoon suuntaan Koh Samuin lentokentällä.

Sampo päivitti kuvan tyttärestään ja vaimostaan sairaalassa.

”Tuli muutama muuttuja. Koh Samuin kentällä baba aloitti oksentamisen. Yöllä nousi kuume ja aamuyöstä tahottiin lääkäri paikalle. Kuumetta +39.5, nestehukkaa ja todella voimaton olo tytöllä. Mahtavaa,” Sampo kirjoittaa.

”Jotta homma ei menis liian helpoksi niin Mintullakin alkoi lämpö noussa ja maha oireili. Ei muuta ku koko kööri lanssin kyytiin ja meiät kiikutettiin Bangkokin lastensairaalaan. Nippu kokeita ja saatiin tämmönen perhehuone,” hän jatkaa.

”Se mikä Thaimaassa aina on ollu itelle positiivinen kokemus on terveydenhuolto. Täällä kyllä ihmisistä huolehditaan. Ainakin jos on vakuutukset. No! Nyt lapaset ristiin ja toivotaan että saadaan diagnoosi ja tytöille oikeaoppinen lääkitys. Siihen asti ollaan jumissa täällä,” hän sanoo.

Minttu päivitti oman Instagramin tarinoissaan kuulumisia. Hän kertoi voivansa paremmin ja yhdestä kuvatarinasta näkee, että Rianna on jo ylhäällä ja kävelee tipan kanssa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos