Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sampo Kaulanen avautuu yrittämisen kalleudesta – oho!

Sampo Kaulanen avautuu yrittämisen kalleudesta - oho!
Instagram / @kaulasam

Entinen kyläkauppias Sampo Kaulanen myi taannoin kuuluisan Äkäslompolossa sijainneen Jounin Kaupan ja siirtyi muihin hommiin.

Eläköitymisellä seuraajiaan uhkaillut Sampo ei kuitenkaan malttanut kovin kauaa toimettomana olla, nimittäin hän on pyöritellyt muita yrityshommia.

Sampo on kertonut myös Instagramissa kuulumisiaan tasaisin väliajoin Jounin Kaupan myymisen jälkeen. Hiljattain hän jutusteli seuraajilleen yrittämisen kalleudesta.

Hän puhui matkailualaan liittyvistä kustannuksista ja mainitsee videolla, että yrityksen pyörittäminen voi olla vaikeaa jo pelkkien kulujen takia.

Esimerkiksi matkailualan vakuutuksiin uppoaa jo noin 400 000 euroa, jonka lisäksi Paytrail-maksupalvelu nappasi Sampolta 50 000 euroa.

”Aika paljon on juttuja matkailualallakin mihin pitää olla varautunut jos meinaa bisnestä alkaa oikeasti tekemään,” Sampo kirjoittaa.

”Tietysti nämäkin lait ja vakuudet ovat asiakkaan turvana ja hyviä juttuja että kaikki asiat on otettu huomioon. Paljon on silti asioita mitä ei tule mietittyä kun tuotteen ostaa ja miettii mistä kaikesta hinta voi koostua,” Sampo sanoo.

”Mut jos yrittäminen ja menestyminen olisi helppoa niin kaikkihan sitä tekisi?” hän miettii.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos