Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sami Kurosen koskettava päivitys: ”Viimeinen päivä yhdessä”

Sami Kurosen koskettava päivitys: "Viimeinen päivä yhdessä"
Instagram / @samikuronen

Juontaja Sami Kuronen on viime viikkoina viihdyttänyt seuraajiaan julkaisemalla silloin tällöin päivityksiä kahdesta kissanpennustaan, Hillasta ja Ollista.

Nyt pennut ovat kuitenkin tulleet luovutusikään ja ovat lähtemässä uuteen kotiin. Sami julkaisi kuvasarjan kera koskettavan päivityksen, jossa hän kuvaili kaksikkoa ja sanoo tulevansa kaipaamaan kahta kisua.

”Viimeinen päivä yhdessä. Pennut ovat tulleet luovutusikään ja siirtyvät huomenna uusiin koteihinsa. Ikimuistoinen kevät kun sain seurata aitiopaikalta sisarusten kasvua ja kehitystä,” Sami kirjoittaa.

Hilla on Samin mukaan seikkailija.

”Heistä on tullut lyhyessä ajassa valloittavia persoonia. Hilla on ollut alusta saakka oman tiensä kulkija. Rohkea tutkimusmatkailija. Siitä hetkestä kun ponnistusvoima mahdollisti sänkyyn hyppäämisen, on hän aamuisin ollut ekana nuuhkimalla selvittämässä ollaanko jo hereillä,” hän jatkaa.

Olli sen sijaan on kotona viihtyvä mammanpoika.

”Olli on sydämellinen mammanpoika. Pohdiskeleva seuramies, joka tykkää mm. jääkiekosta ja viihtyy sylissä rapsuteltavana. Toisin kuin siskonsa, miettii ennen kuin tekee.”

”Tiedän jo nyt, että tulen kaipaamaan aamuja kun jälleennäkemisen riemusta kaikki kiehnäävät kehräten jaloissa. Iltoja kun hepulit eivät ota laantuekseen ja päiviä kun he nukkuvat toisiinsa kietoutuneina.
Kiitos Hilla ja Olli. Oli hauska tutustua,” Sami lisää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos