Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Salkkari-tähti Tiia Elg söpössä yhteiskuvassa: Tiian lapset ottivat ihastuttavan selfien

Salkkari-tähti Tiia Elg söpössä yhteiskuvassa: Tiian lapset ottivat ihastuttavan selfien
Instagram / Tiia Elg

Salatut elämät-sarjasta tuttu Tiia Elg on viettänyt viime viikkoja tanssien Tanssii tähtien kanssa-ohjelmassa Joel Harkimon parina. Nyt hän on onneksi päässyt viettämään aikaa perheen kanssa. Hän lähti ulkoilemaan miehensä Alexey Smolyaninovin ja lasten Zina Isabellan ja Neon kanssa.

Tiia julkaisi upean kuvasarjan, jonka ensimmäisessä kuvassa hän poseeraa miehensä kanssa. Toisessa kuvassa näemme lasten ottaman selfien, joka on suloistakin suloisempi.

”Syksyn viikonloput ovat olleet täynnä tanssia tähän viikonloppuun asti. Vaikka olisi ollut huikeaa jatkaa Ttk tanssitaivalta, vapautunut aika on myös huikeaa. Tiedän ainakin kolme tyyppiä, jotka eivät ole pahoillaan vapaista viikonlopuista,” hän kirjoittaa.

”Käytiin eilen brunssilla ja kierreltiin Second Hand paikkoja. Mun ja Zinan yhteinen harrastus on etsiä aarteita. Zina löysi prinsessakirjan ja mä ostin taulun.”

Hän kertoo, että kirjoitushetkellä hän katselee ”minien” leikkimistä olkkarissa.

”Jotta tanssiminen ei jäisi täysin unholaan, suunnataan tänään tanssisalille koko perheen voimin ja illalla Ttk liveen kannustamaan upeita pareja,” hän päättää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos