Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Salkkari-Jasmin lihoi kymmeniä kiloja lyhyessä ajassa: ”Peilin edessä itkettää”

Salkkari-Jasmin lihoi kymmeniä kiloja lyhyessä ajassa: "Peilin edessä itkettää"
Instagram / Jasmin Voutilainen

Salatut elämät-sarjasta tuttu Jasmin Voutilainen kertoi hiljattain sosiaalisessa mediassa lihoneensa kymmeniä kiloja lyhyessä ajassa. Julkaisemansa kuvaparin yhteydessä hän avautuu ajatuksistaan painon suhteen.

”Mähän oon aina toivonut olevani isompi, koska tulin niin kauan kiusatuksi hoikasta vartalostani. ”Syötkö mitään” ”ootko anorektikko”- kommentit oli mulle arkipäivää yläasteella, lukiossa, ja vielä sen jälkeenkin,” hän kirjoittaa.

Hän sanoo, että painoa on tullut puolen vuoden aikana noin 28-30 kiloa lisää.

”Mun ajatukset tästä on poukkoillut tosi paljon. Yhtenä päivänä katon itteäni silleen ”waau”, kun toisena päivänä peilin edessä tyyliin itkettää.”

”Ahdistaa kirjottaa tätä tekstiä, koska haluaisin olla niin bodypositive itteäni kohtaan, et olisin pelkästään ylpee näistä kiloista. Ja niin mä alkuun olinkin.”

Hän kertoo, ettei välitä vaatekoosta tai vaa’an numerosta. Jasmin kuitenkin lisää, että jos olo alkaa omassa kropassa tuntua ikävältä, sillä alkaa olla väliä.

”Oon ilonen, että mun jalat ja peba on saanu muotoja kerrakseen, mutta tiettykään paino ei kerry pelkästään sinne, minne toivoo. Kuten sanonta kuuluu ”läskillä on vapaus valita koko kropasta, mutta se tulee aina vatsaan tai leuan alle”,” hän nauraa.

Jasmin lisää vielä, ettei ole varma kirjoituksena tarkoituksesta.

”Halusin kai vaan kertoa, että ei se elämä tälläkään puolella ruutua aina niin helppoa ole. Kyllä muakin ahdistaa selata somea ja nähdä niitä täydellisen hoikkia vartaloita,” hän myöntää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos