Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Saara Aalto murtui itkuun lähdettyään BB-talosta: paljastaa tuntemuksensa

Saara Aalto murtui itkuun lähdettyään BB-talosta: paljastaa tuntemuksensa
Instagram / @saaraaalto

Viime viikolla laulaja Saara Aalto pistäytyi BB-talossa ja veti asukkaille lauluvalmennusta. Tarkoitus oli tehdä yhdessä biisi ja esittää se Nelosen suorassa lähetyksessä. Saara on fiilistellyt kokemustaan omassa sosiaalisessa mediassaan.

”Mä lähdin pois talosta heti meidän lauluesityksen jälkeen, mutta aloin itkemään, kun katsoin kotona videon siitä, miten BB-asukit juhlistivat onnistumistaan heti esityksen jälkeen,” hän kertoo.

”Olisinpa saanut olla heidän kanssaan. Tuo loputon ilo, aito onnellisuus, yhteishenki siitä, että ”ME TEHTIIN SE!” Vain edeltävänä päivänä he tärisivät penkeissään, kun kerroin, että me tehdään yhdessä biisi ja mä opetan heille laulua, ja biisi esitetään Nelosella suorassa lähetyksessä. Suurin osa koki laulamisen hyvin epämiellyttäväksi,” hän jatkoi.

Saara lisäsi, että esityksen aikana kaikki heittäytyivät mukaan ja esitys oli mahtava. Hän kertoo, että esityksen eteen tehtiin jopa 20 tuntia töitä kahden päivän aikana. Lisäksi he harjoittelivat yhdessä laulutekniikkaa, laulamista, itsevarmuutta ja rohkeutta ja kannustivat toisiaan harjoitusten aikana.

”Muiden kannustamisella ja tsemppaamisella saa ihmeitä aikaan

Tää matka opetti mua niin paljon ja oon ikuisesti kiitollinen, että sain kokea BB-talon just näin,” Saara lisäsi.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos