Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Rosanna Kuljun muutto Espanjaan: taustalla liikuttava syy

Rosanna Kuljun muutto Espanjaan: taustalla liikuttava syy
Instagram / Rosanna Kulju

Miss Helsinki-kisasta tutuksi tullut Rosanna Kulju ilmoitti jokin aika sitten muuttavansa kuukaudeksi Espanjaan. Hän kertoi tuolloin eronneensa miesystävästään, mutta ei juuri avannut muuton taustoja.

Hiljattain Rosanna kertoi Instagramissa olevansa onnellinen päätöksestään ja avasi muuton taustalla olevia päätöksiä.

Hän siteerasi ensin julkaisunsa alussa Steve Jobsia.

”Jos tänään olisi elämäni viimeinen päivä, haluaisinko tehdä sitä, mitä aion tehdä tänään? Kun vastaus on ollut ”ei” usean päivän ajan, tiedän, että jotain täytyy muuttaa,” hän kirjoittaa vapaasti suomennettuna.

”Uskon vahvasti tähän: haluan elää sellaista elämää josta en tarvitse lomaa. Haluan elää sellaista elämää joka tuntuu hyvältä ja joka tekee mut onnelliseksi. Elämää jossa saan haaveilla, ihmetellä ja epäonnistua kaiken muun keskellä,” Rosanna kirjoittaa.

Rosanna sanoo haluavansa elää sellaista elämää, jossa ihmissuhteet ovat lempeitä. Hän kertoo haluavansa mennä nukkumaan kiitollisena joka ilta.

”Haluan elää elämää nyt. Siis nyt heti. Koska koskaan en tiedä mitä huominen tuo tullessaan. Oon niin äärimmäisen kiitollinen itselleni että tein tämän päätöksen tulla tänne tekemään juuri noita asioita jotka kirjoitin ylempänä. Elämä on aktiivisia päätöksiä,” hän lisää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos