Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Rosanna Kuljulta jännittäviä uutisia: ”Vihdoin se on julkista”

Rosanna Kuljulta jännittäviä uutisia: "Vihdoin se on julkista"
Instagram / @rosannakulju

Somevaikuttaja Rosanna Kulju kiusoitteli hiljattain somessa seuraajiaan sanomalla, että tulossa on suuria uutisia.

Nyt hän on paljastanut, että Podimossa on saatavilla hänen uusi podcastinsa nimeltään Mitä Mielessä?.

”Vihdoin se on julkista – minun uusi oma podcast löytyy @podimo_fi ja sen nimi on Mitä Mielessä?” Rosanna paljastaa Instagramissa.

”Uusi podi ilmestyy kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja perjantaisin ja jaksot ovat aina 15-20min joten ehdit kuuntelemaan jaksot vaikka matkalla töihin tai aamutoimien lomassa. Muistatteko kun facebookissa oli vielä tilapäivitykset ja siinä kysyttiin kutakuinkin näin: Mitä Mielessä? Siitä on tämä podcast tehty – aiheista laidasta laitaan, mitä sattuukin tupsahtamaan mieleen!” Rosanna kertoo.

Hän kertoo, että jaksoissa käydään läpi monia erilaisia asioita.

”Podin jaksoissa lupaan samaistumista, mielipiteitä, naurua ja pohdintoja elämästä 32 vuotiaana sinkkumimminä. Te pääsette mukaan ääniviestien muodossa ja en malta odottaa tätä meidän yhteistä matkaa – tervetuloa mukaan,” hän sanoo.

Ensimmäinen jakso on jo ulkona. Hän pohtii ensimmäisessä jaksossa itsellistä äitiyttä.

”Ensimmäisessä jaksossa mielessä on itsellinen äitiys. Vauvakuumetta kun on ollut jo vuosia, kaikki kaverit perustaa perheitä ja menee naimisiin ja itse ei onnnistu edes pitämään poikaystäviä niin asian kanssa voi alkaa kipuilemaan. Riittäisinkö yksin lapselle? Onko mun ajatus äitiydestä naivi kun uskon pystyväni siihen yksin? Olenko epäreilu ja itsekäs jos teen lapsen yksin enkä anna hänelle mahdollisuutta ydinperheeseen jossa olen itse kasvanut?” hän miettii.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos