Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Rosanna Kulju Sara Siepin aisaparina Frankfurtissa: mahtavat lomakuvat!

Rosanna Kulju Sara Siepin aisaparina Frankfurtissa: mahtavat lomakuvat!
Instagram / @rosannakulju

Sometähti Rosanna Kulju lähti Sara Siepin kanssa kaupunkilomalle Frankfurtiin, Saksaan.

Rosanna julkaisi Instagramissa kuvasarjan, josta päätellen reissuun mahtui ainakin ruokaa ja futispelin seuraamista. Lisäksi kaksikko mahdutti viikonloppuun shoppailua ja rentoutumista.

”Ihana miniloma Frankfurtissa lemppari reissukamun kanssa takana,” Rosanna kirjoittaa kuvatekstissä.

”Shoppailua, paljon askelia, spa:ta, hyggeilyä, hyvää ruokaa ja uskokaa tai älkää superkivaa aktiviteettia nimeltään jalkapallo. Alan kaikkien näiden vuosien jälkeen ymmärtämään mun isää joka rakastaa kaikkea mikä liittyy jalkapalloon, hah!” hän jatkaa.

”Tämä viikonloppu menee rennoissa merkeissä: töitä vähän, heppailua, ihania ihmisiä, treeniä, täydenkuun rituaalia, hierontaa ja lisää hyggeilyä,” Rosanna kertoo suunnitelmistaan.

Myös Sara päivitti Instagramissa kuvia ja tarinoita Frankfurtista. Sara paljasti myös kuvatekstissä, ettei Saksassa sovi lähteä tilaamaan vettä ainakaan futistapahtuman ollessa käynnissä: muuten saattaa saada saksalaisilta kummastuneita katseita.

”Jos jotain opin, niin älä tilaa Saksassa vettä futispelissä, jos haluut pitää matalaa profiilia tai laita ainakin sun ystävä asialle, niinku mä tein. Säästyi ite katseilta ja saarnalta,” Sara opastaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos