Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Roope Salminen julkaisi muodonmuutoskuvan: kylpyläkroppa kunnossa!

Roope Salminen julkaisi muodonmuutoskuvan: kylpyläkroppa kunnossa!
Instagram / @roopesalminen

Näyttelijä ja muusikko Roope Salminen kertoi Instagramissa yllättyneensä siitä, kuinka hauskaa Virossa matkaileminen voi olla.

Yhteistyöjulkaisunsa yhteydessä Roope paljastaa, ettei ole koskaan ajatellut Viroa matkakohteena. Hän julkaisi kuvasarjan, jossa hän kuvaa itseään nauttimassa Viron kylpylätarjonnasta. Kuvasarjan viimeisessä kuvassa nähdään muodonmuutoskuva, jonka toisessa kuvassa mies on melkoisessa tikissä.

”Kun @visitestonia tarjos matkaa Viroon niin ensinnäkin tiesin että nyt on nopeesti pakko vetää kylpyläkroppa kuvauskondikseen ja toiseks mietin että kuka lähtee _matkailemaan_ Viroon? Tallinnassa käy kaikki, joku saattaa jopa jäädä yöks, mutta en ollu koskaan kuullut, että Viro ois sinänsä mikään matkakohde,” Roope tunnustaa.

Hän huomauttaa, että Virossa hintataso on alempi ja kylpylät ja ravintolat erinomaisia.

”Virossa on alempi hintataso kun Suomessa ja esimerkiks kylpyläkulttuuri ja raflat on siellä toooodella mintissä. mulla oli ihan hiton rentouttavat muutama päivä ja oon niin onnellinen että löysin tän lifehackin. Toi oli yhtä helppoo ku jos ois lomaillu Suomessa mutta vähän halvempaa ja pääs enemmän lomafiilikseen ku oli kuitenkin eri maassa. Viro tulee olemaan mun rutiinikohde tästä eteenpäin,” Roope paljastaa.

Kommenteissa ihastellaan Roopen kroppaa ja moni miettii, onko Roope käynyt salilla.

”ON SE MIES JÄÄTÄVÄSSÄ KUNNOSSA!!! Seuraava kaupallinen yhteistyö Calvin Klein?” yksi miettii.

”Oot sä käyny salilla?” seuraava kysyy.

”On se kyllä kuosissa,” kolmas kommentoi.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos