Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Robin Packalenin keikka keskeytyi turvallisuuriskin takia: näin kommentoi Vesala

Robin Packalenin keikka keskeytyi turvallisuuriskin takia: näin kommentoi Vesala
Instagram / @robinpackalen

Laulaja Robin Packalenin keikka Himos Areenalla 30.12. jouduttiin jättämään kesken turvallisuusriskin takia. Puolen yön aikaan lavalle kiivennyt Robin nimittäin sai päihtyneen yleisön joukosta niskaansa juomia.

Robin pahoitteli asiaa sosiaalisessa mediassa ja kertoi, että vaikka halu vetää keikka loppuun oli suuri, turvallisuusriski oli liian iso.

”Olen erittäin surullinen ja pahoillani, että jouduimme jättämään Himos Areenan keikkamme kesken toistuvasti lavalle kohdistuneesta häirinnästä johtuen. Yleisöstä lentäneet juomat ovat lavalla olevalle laitteistolle ja ennen kaikkea meille esiintyjille turvallisuusriski,” Robin kirjoittaa Instagramissa.

”Olen aidosti todella pahoillani niiden puolesta, jotka olivat tulleet viettämään ihanaa iltaa yhdessä ystävien kanssa. On äärimmäisen harmillista, että yksittäisistä ihmisistä johtuen kaikkien illanvietto jäi ikävästi kesken,” hän jatkaa.

Robin sanoo olevansa pettynyt ja ymmärtävänsä myös fanien pettymyksen.

”Olen aina sen puolella, että keikka vedetään loppuun kävi mitä kävi, mutta valitettavasti en ole ainoa ihminen lavalla. Olen myös työnantaja muusikoille ja teknikoille, joiden työturvallisuus on vaarassa kun lavalle lentää kovia esineitä. Niitä on vaikea väistää tai ennustaa ja jos asiaan ei puutu, ne voivat johtaa vakaviin vaaratilanteisiin,” hän jatkaa.

Monet ovat kommentoineet Robinin päivitykseen ja myös artisti Vesalalla on ollut sanottavaa.

”Ihan kauheeta. Oon pahoillani puolestanne, ja niiden jotka ois halunnu katsoa keikkaa,” Vesala kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos