Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Rita Niemi-Mannisen Donna-tytär ”taistelukoiran” vahdittavana: kuvasarja sai seuraajat kommentoimaan

Rita Niemi-Mannisen Donna-tytär "taistelukoiran" vahdittavana: kuvasarja sai seuraajat kommentoimaan
Instagram / @ritaniemiofficial

Hyvinvointivalmentaja Rita Niemi-Manninen julkaisi hiljattain hellyyttävän kuvasarjan tyttärestään Donnasta ja perheen koirasta Putinista. Suuri koira on kasvanut tyttären rinnalla ja heistä on vuosien varrella tullut erottamattomat.

”Siitä päivästä kun Donna tuli kotiin, on Putin näyttänyt kuinka tässä on maailman tärkein asia sille. Silmä tarkkana ja aina lähellä vahtimassa,” Rita kirjoittaa kuvasarjan yhteydessä.

”En ikimaailmassa voinut käsittää, että tää dogi on näin mieletön pienen lapsen kanssa. Monesti ihan liikuttuneena katselen heitä yhdessä. Miten Putin lehmänhermoillaan jaksaa ja ymmärtää pienen ihmisen kiljahdukset, hepulit ja leikit ja kuinka varovasti se leikkii ymmärtäen, että tässä on pieni ihminen,” hän jatkaa.

Seuraajat ovat kommentoineet kuvaan ahkerasti ja ihastelleet Donnan ja Putinin suhdetta.

”Semmoisia nää ”taistelukoirat” on. Meilläkin lapset 7v ja 11v ja sitten kohta 9v pikkustaffi, mikä kolmikko,” eräs kommentoi.

”Juurikin, meillä on sama tilanne laumanvartijan kanssa, parempaa vartijaa lapsilleni en olisi voinut saada. Miten onkin niin että nämä muka ei lapsiperheelle sopivat eläimet onkin niitä jotka uhraa vaikka henkensä suojellakseen omaa laumaansa,” seuraava lisää.

”Tässä näkee sen kun koira on koulutettu hyvin.. nii se antaa takaisin sen suojelevana ja hyvänä käytöksenä,” kolmas sanoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos