Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Rita Niemi-Manninen surun murtama: perheen rakas koira menehtyi yllättäen

Rita Niemi-Manninen surun murtama: perheen rakas koira menehtyi yllättäen
Instagram / @ritaniemiofficial

Hyvinvointivalmentajat Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen ja heidän Donna tyttärensä olivat lomamatkalla Meksikossa, kun he saivat kuulla surullisen uutisen kotipuolesta.

Perheen Putin-koiran kunto oli romahtanut yllättäen viimeisten päivien aikana. Putin vietiin eläinlääkärille, mutta ennuste oli ollut huono. Amerikanpitbullterrieri Putin oli menehtyessään 9-vuotias.

Rita päivitti someen itkuisen päivityksen.

”Rakas Putin lähti täältä ikuisuuteen, hyvää taivasmatkaa ystävämme! Suru on suunnaton ja rintaa repii, itkusta ei tule loppua. 9 vuotta saatiin kulkea yhdessä. Opetit meille, mitä on aito uskollisuus ja vilpitön rakkaus. Donnan ja koko perheen suojelija,” hän kirjoittaa kuvasarjan yhteydessä.

”Elämäni hirvein 12 tunnin lentomatka! Itkin ja itkin, teki mieli hypätä koneesta ulos ja huutaa. En päässyt hyvästelemään, halaamaan vielä viimeisen kerran. En ollut sen luona kun se lähti täältä ikuisuuteen. Se sattuu. Ja ikävä sattuu niin, ettei meinaa henki kulkea, kurkkua puristaa. Onneksi Akin äiti ja veli hoitivat sen taivasmatkalle. Iso kiitos,” Rita sanoo.

Putin menehtyi Akin ja Ritan 10-vuotishääpäivänä.

”Ihmettelin Akille, että miksi sen piti lähteä meidän 10-vuotispäivänä? Aki vastasi, että ehkä se halusi vielä näyttää kuinka tärkeä se meille oli,” Rita lisää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos