Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Rita Niemi-Manninen paljastaa: ”Päällisin puolin mun elämä…”

Rita Niemi-Manninen paljastaa: "Päällisin puolin mun elämä..."
Instagram / @ritaniemiofficial

Hyvinvointivalmentaja Rita Niemi-Manninen julkaisee usein sosiaalisessa mediassa avoimesti klippejä ja vilauksia arkensa menoista.

Rita täytti vuosia 4. heinäkuuta ja avautui julkaisemansa kuvasarjan yhteydessä siitä, miltä hänen elämänsä todellisuudessa nyt näyttää.

”Elämä on hyvin just nyt. Mulla on oikeesti ihan kaikki mitä ikinä oon halunnut ja enemmänkin,” Rita aloittaa.

Rita sanoo, että matka tähän pisteeseen on kuitenkin ollut pitkä.

”Matka tähän päivään on ollut melkoisen moniulotteinen. Voitte varmaan uskoa, että spontaanille, elämyshakuiselle ja vahvasti tunteilla elävälle heittäytyjälle on sattunut ja tapahtunut. On ollut kivikkoa ja on ollut haippia, välillä tasaisempaa ja välillä yhtä vuoristorataa.. kolhuilta ja itkuilta en oo säästynyt, niinkuin ei meistä kukaan,” Rita jatkaa.

Rita lisää, ettei hän ole saanut mitään hopealautaselta.

”Tiedän, että päällisin puolin mun elämä on varmaan aina näyttänyt helpolta, se johtunee mun perus positiivisesta luonteesta ja siitä, että en jaksa möyhötä tai valittaa.”

”Kun lähtee alimmasta sosiaaliluokasta huonovoivana teininä opettelemaan elämää niin ihan maailman helpointa ei oo ollut rakentaa tätä kaikkea missä tänä päivänä elän. Mitään en ole saanut hopealautaselta, siksi en jaksa kitistä pienistä, vaan oon aidosti kiitollinen mitä mulla on ja haluun aina nähdä valoa tunnelin päässä.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos