Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Rita Niemi-Manninen kertoo syvällisesti: ”Minusta piti tulla kahden lapsen äiti”

Rita Niemi-Manninen kertoo syvällisesti: "Minusta piti tulla kahden lapsen äiti"
Instagram / @ritaniemiofficial

Hyvinvointivalmentaja Rita Niemi-Manninen julkaisee somessa usein kuulumisia perhe-elämästään. Hänen Instagramissaan vilahtavat usein esimerkiksi hänen rakkaansa Aki Manninen ja tytär Donna.

Rita julkaisi hiljattain selfien, jonka yhteydessä hän puhuu lasten hankkimisesta. Rita joutui nimittäin laittamaan taannoin lapsisuunnitelmansa uusiksi.

”Kolmen kopla ja hyvä niin,” Rita sanoo.

”Minusta piti tulla kahden lapsen äiti, niin olin joskus nuoruudessani ajatellut. Olin päättänyt, että jos yhden lapsen saan niin kyllä sitten sisar olisi tärkeä,” hän paljastaa Instagramissa.

Rita sai Donnan 39-vuotiaana.

”Oon monta kertaa pähkäillyt Donnalle sisarta ja kovasti kipuillutkin sen asian kanssa että onko näin hyvä? Vasta kuluneen vuoden aikana olen päästänyt irti ajatuksesta, että vielä olisin raskaana ja Donnalle tulisi sisar,” hän jatkaa.

Elämä kuitenkin jatkui ja Rita päätti, että yksi lapsi riittää.

”Lapsiluku on jokaisen oma asia niinkuin on kaikki lapsen saamiseen liittyvä (lapsiahan ei vain tehdä). Oma lapsi voi olla todella arka aihe, sitä se joskus oli minullekin. Olinhan 38-vuotiaana lapseton ja naimisissa ja olin jo pitkään halunnut lasta,” hän tunnustaa.

Seuraavaksi Rita muistuttaa, että kaikilla pitäisi olla ”lapsilukurauha.” Ulkoiset paineet voivat aiheuttaa ikäviä tuntemuksia etenkin silloin, jos ei vielä itsekään ole varma, tuleeko perheeseen lisäystä.

”Jokainen vanhempi kaipaa rauhaa tämän aiheen ympärillä. Mieli voi sahata, koska niin ihana asia kuin oma lapsi onkin niin arki on myös uuvuttavaa pienen lapsen kanssa. Suosittelenkin ottamaan aikalisän ja tarkastelemaan mitä haluaa elämältään,” hän muistuttaa.

”Sinun ei tarvitse tehdä sisaria lapsellesi jos tuntuu että näin on hyvä. Ei, vaikka kavereilla olisi kolmas jo tulossa. Ei, vaikka some vilisisi suurperheitä. Ei, ei ja ei,” hän sanoo napakasti.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos