Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Rea Tallgrenin lentomatka lapsen kanssa: ”Tässä näet äidin, joka unohti…”

Rea Tallgrenin lentomatka lapsen kanssa: "Tässä näet äidin, joka unohti..."
Instagram / @reatallgren

Mediapersoona Rea Tallgren julkaisi hiljattain paljonpuhuvan päivityksen, jossa hän kertoo perheen ensimmäisestä yhteisestä lentomatkasta.

Kuvassa Rea poseeraa väsyneen näköisenä autossa.

”Tässä näet äidin, joka unohti univajeensa takia pakata lapselle vaihtohousut mukaan lennolle. Äidin, joka sylissä istuvan taaperon vaipan falskattua istui itse läpimärissä housuissa. Niin, eikä lapsellekaan siis vaihtohousuja ei ollut, ainoastaan minun villapaita hänen jalkojensa suojana, ja vaippa toki kuivaksi vaihdettuna,” hän aloittaa.

”Näet äidin, jonka lapsi muutaman kerran itkeskeli ja muutaman kerran kiljaisi lennon aikana – pari kertaa väsymyksestä, pari kertaa innostuksesta,” Rea sanoo.

”Tässä kuvassa näet äidin, joka peittyi lennon aikana pissaan ja ruokaan ja pidätteli itkua. Äidin, joka ihan totta yritti parhaansa koko lennon ajan.”

Rea lähetti terveisiä edessä istuneelle naiselle, jolla ilmeisesti pienen lapsen touhut menivät tunteisiin.

”Joten terveisiä sille edessäni istuneelle, Netflixiä puhelimen kautta lennon aikana katsoneelle 40+ -vaaleaverikölle, että ihan aidosti olen pahoillani, jos me häiritsimme sinua. Mutta ihan aidosti myös toivoisin, ettet jatkossa tuhahtelisi ”ei jessus”, kun pienestä lapsesta lähtee ääni. Tai mulkoilisi meitä ovien avaamista odottaessasi ja puhuisi samalla selvästi meistä pahaa ystävällesi,” Rea sanoo.

”Toivoisin myös, ettet asettaisi omaa tytärtäsi niin ikävään tilanteeseen kuin tänään, kun hän huomasi meidän huomaavan, että puhuit meistä, ja kuulin hänen rukoilevan sinua: ”Äiti älä sano niille mitään pliis äiti, älä. Mä suutun jos sanot”,” hän jatkaa.

”Sullakin saattoi olla huono päivä, tai vaikkapa stressiä, jota me pahennettiin. I get it. Ja olen aidosti pahoillani mikäli näin on. Jos mahdollista, mä vaan toivoisin, että yritettäisiin asettua enemmän toistensa saappaisiin ja oltaisiin mieluummin niitä empaattisia kuin ”Ei jessus” -tyyppejä. Varsinkin me äidit toisillemme!” Rea muistuttaa.

Seuraajiakin ihmetytti äidin toiminta.

”Siis tää henkilö käyttäytyi näin OMAN TYTTÄRENSÄ NÄHDEN? Apua,” sanoo yksi.

”Onneksi hänellä olisi itseensä viisaampi tytär,” sanoo seuraava.

”Joka kerta, kun matkustamme lentokoneella lapsemme kanssa, rukoilen, että ympärillä olisi ymmärtäväisiä ja empaattisia ihmisiä, en sitä, että vauvamme olisi hiljaa. Koska eihän ne ole,” kolmas sanoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos