Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Rea Tallgrenin Elli-siskon huumorintaju ihastuttaa: seuraajat hykertelivät Ellin jekulle

Rea Tallgrenin Elli-siskon huumorintaju ihastuttaa: seuraajat hykertelivät Ellin jekulle
Instagram / @reatallgren

Juontaja Rea Tallgren julkaisee usein Instagramissa kuvia yhdessä Downin oireyhtymää sairastavan Ellin kanssa. Rea ihastutti seuraajiaan jakamalla aprillipäivän kunniaksi tarinan Ellin jekusta, joka sai koko perheen menemään lankaan.

”Vanhempani yrittävät kovasti kannustaa siskoani Elliä ulkoilemaan ja liikkumaan. Ellin vastaus on aina jompi kumpi näistä kahdesta: ”Mä en oo sen tyyppinen ihminen” tai ”Ei kiitos, minä olen taiteilija”, Rea taustoittaa Instagramissa.

”Tänään Ellille oli tulossa avustaja seuraksi ja isäni yritti ehdottaa, että tytöt kävisivät yhdessä kävelyllä. Ensin Elli vastasi kierrellen, että liukasta on, ei taida onnistua. Isäni kovasti vielä yritti suostutella ja suureksi yllätykseksemme parin tunnin päästä tulikin Elliltä viesti: ”Olemme nyt menossa ulos”.”

Rea ja isä olivat tietysti hyvillään tästä ilmoituksesta.

”Minä ja iskä lähes liikutuimme ylpeydestä! Elli on löytänyt liikkumisen ilon! Ehkä Elli alkaa tästä lähtien käydä kävelyllä joka päivä! Kunto kasvaa ja terveys pysyy hyvänä! Ulkoilma saa mielenkin valoisammaksi!”

Pian kävi kuitenkin ilmi, että Elli oli vain jekuttanut.

”Hetken ehdimme maalailla kaunista kuvaa, kunnes isän puhelin piippasi uudestaan ja ruudulla luki koruton: ”Aprillia, syö silliä, juo kuravettä päälle!” Naurunaamojen kera toki,” Rea paljastaa.

”Täytyy tunnustaa. Nyt vei Elli ihan 6-0.”

Seuraajat ovat ihastuneet Ellin jekkuun ja naureskelleet hyväntuuliselle pilalle.

”Ai että oli hyvä ja mä oon ellin kanssa samaa tyyppiä,” eräs kommentoi.

”Jotenkin Elli samaistun sinuun.. mulla on ulkoiluun joku este.. kiire johonkin.. hyvä kirja tai dekkari.. liian liukasta,” seuraava paljastaa.

”Täydet pisteet Ellille! Minäkään en ole enää sen tyyppinen ihminen,” kolmas lisää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos