Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Podcast: Cheek paljastaa elämänsä muuttuneen, puljasi taannoin monien naisten kanssa: ”Se oli miehisyyden mittari”

Podcast: Cheek paljastaa elämänsä muuttuneen, puljasi taannoin monien naisten kanssa: "Se oli miehisyyden mittari"
Instagram / @jaretiihonen

Cheek eli Jare Tiihonen kertoi hiljattain Mehiläisen Pääasia-podcastissa kuulumisistaan. Mies lopetti räppäriuransa jo vuosia sitten, mutta pyrstöllään hän ei ole istunut.

Hän kertoo olevansa musiikkibisneksessä vielä mukana oman levy-yhtiönsä kautta ja toimivansa muutaman artistin takapiruna. Myös muita projekteja on ollut menossa.

”Minulla oli tuossa yksi vähän epämiellyttävämpi projekti, joka kesti kaksi vuotta. Laitoin itseni vahingossa sellaiseen rakennusproggikseen, missä rakensin kolme asuntoa. Se oli vähän stressaavampi (projekti), mutta se on nyt kuitenkin loppu hyvin, kaikki hyvin. Se on takana, ja ehkä siitäkin oppi jotain,” Tiihonen kertoo podcastissa.

Cheek lisää matkustelleensa paljon, sillä hän rakastaa auringossa olemista. Hän muistelee myös nuoruuttaan ja paljastaa myös muutamia elämänoppeja, joita sai isältään lapsuusvuosinaan.

”Kyseenalaistanut olen sitä, että isän mielestä piti aina puljata niin paljon eri naisten kanssa, enkä tiedä, että onko tuo sellainen neuvo, jota veisin itse eteenpäin enää. Se oli isälle sellainen miehisyyden mittari. Sitten hän aina soitteli, että onko ollut mitään. Ne iskostuivat tosi vahvasti ne isän opit ja säännöt,” Tiihonen kertoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos