Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Piritta Hagmanin tyylimoka Italiassa: ”Kun luulit reissuun lähtiessäsi…”

Piritta Hagmanin tyylimoka Italiassa: "Kun luulit reissuun lähtiessäsi..."
Instagram / @pirittahagman

Naisten fysioterapeutti Piritta Hagman on parhaillaan lomalla Italiassa, josta hän on julkaissut someen kuvia ja videoita.

Hän kertoi pari päivää sitten yllättyneensä Italian ja Suomen välisestä hintatasosta kahviloissa. Piritta oli nimittäin tehnyt kahvilassa etätöitä ja maksanut vedestä ja kahvista vain noin pari euroa.

Nyt Piritta on päässyt käymään upeassa hotellissa Toscanassa. Luvassa oli puutarhakävelyä ja ruokaa upeissa maisemissa.

”Art Hotel Villa Agape in Florence. Miten viehättävä hotelli, yksityinen ainutlaatuinen puisto ja puutarha, juuri sellaisen maiseman äärellä, jollaiseksi olin aina Toscanan kuvitellutkin. Ja henkilökunta,” Piritta ihastelee.

Hänelle sattui kuitenkin pieni tyylimoka: t-paita ja lenkkarit olisi nimittäin voitu korvata hieman tyylikkäämmällä asukokonaisuudella.

”Ainoa asia, jonka olisin tässä kokemuksessa ja dinnerissä muuttanut, oli mun asu. Tämä huikaisevan kaunis miljöö olisi kaivannut pitkää klassista mekkoa ja kevyitä sandaaleja,” Piritta jatkaa.

”Mutta minkäs teet, kun luulit reissuun lähtiessäsi, että mennään jonnekin lähiravintolaan ja kasuaalisti pidit turistina tiukasti kiinni mukavista lenkkareistasi ja klassikko T-paidasta,” hän vitsailee.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos