Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Pippa Laukan kaula herätti kysymyksiä: vastasi sosiaalisessa mediassa

Pippa Laukan kaula herätti kysymyksiä: vastasi sosiaalisessa mediassa
Instagram / Pippa Laukka

Julkkislääkäri Pippa Laukka on viime aikoina saanut huolestuneita tiedusteluita liittyen kaulassaa näkyvään arpeen. Pippa onneksi helpotti seuraajiensa huolta vastaamalla kysymyksiin arvestaan.

”Kiitos kysymästä, ei mitään vakavaa. Olette kyselleet, mitä mun kaulalle on tehty. Tarkkasilmäiset ovat huomanneet laastarin ja arven mun kaulalla. Kiitos huolenpidosta, oon tosiaan ihan kunnossa nyt. Elämäni kunnossa, väittäisin,” Pippa kirjoittaa päivityksessään.

”Vajaan kuukausi sitten multa leikattiin kaularangasta välilevytyrä, joka painoi hermojuurta. Oikeassa kädessä oli sormiin asti puutumista ja särkyä maaliskuusta asti,” hän kertoo.

”Oli ihan taivaallinen fiilis, kun vaivat jäivät leikkauspöydälle ja oon enemmän kuin tyytyväinen, että pääsin tän kevään jatkuneesta särystä eroon. Taisin jo heräämössä houruilla mömmöissä, että ”Tää on ihan mahtavaa, ei tunnu enää missään,” Pippa sanoo ja kiittää lääketiedettä.

Pippa Laukka nähdään taas pian syksyllä Olet mitä syöt -ohjelmassa syynäämässä osallistujien jääkaappia ja antamassa neuvoja terveellisen ruokavalion puolesta.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos