Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Paula Joukasta haukuttiin rumaksi: ”Otin kommentin tosi raskaasti”

Paula Joukasta haukuttiin rumaksi: "Otin kommentin tosi raskaasti"
Instagram / @paula.joukanen

Miss Suomi Paula Joukanen paljasti somessa, että häntä oli taannoin haukuttu rumaksi.

Hän julkaisi somessa kauniin selfien, jonka yhteydessä hän kertoo tarinansa.

”Jos joku joskus kritisoi sua niin muista tää pieni muisto mun teini-iästä: kun olin 13-vuotiaana tenniskisoissa Itävallassa eräs ulkomaalainen poika sano kaverilleen minusta että ”toi on ruma”. Otin kommentin ihan tosi raskaasti ja pitkään koin olevani epäviehättävä ja vertailin itseäni paljon muihin. Tää nopea ja kenties jopa viaton heitto jätti syvän jälkensä mun itsetuntoon kehittyvässä iässä,” hän kertoo kuvatekstissä.

”Meni muutama vuosi ja mun puhelin kilahti keskellä päivää. Sain viestin arvatkaa keneltä! No tältä pojalta tietenkin. Ja arvatkaa mitä viestiä hän minulle laittoi? No että hän sattuu olemaan Helsingissä ja haluais viedä mut ulos. Ja että mä olen hänen mielestään kaunis,” hän jatkaa.

”Olin murehtinu tätä ilkeetä kommenttia vuosien ajan ihan turhaan. Mut ainakin tää koko tapahtuma opetti mulle ja vahvisti mua ihan tosi paljon eikä mua nykyään vois tän johdosta vähempää kiinnostaa jos joku ilkeyttään minua negatiivisesti kommentoi. Arvatkaa muuten suostuinko ulosvientipyyntöön?” hän päättää.

Katso Paulan päivitys täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos