Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Pääministeri Sanna Marin kertoo, millaisista bileistä hän tykkää: ”Ihan hirvee show”

Pääministeri Sanna Marin kertoo, millaisista bileistä hän tykkää: "Ihan hirvee show"
Instagram / @sannamarin

Suomen pääministeri Sanna Marin vieraili hiljattain Maria Veitolan luotsaamassa Vuoroin vieraissa-ohjelmassa. Marin oli aikaisemmin vieraana Yökylässä Maria Veitola-ohjelmassa, jolloin Veitola vietti yön Kesärannassa. Nyt Marin vietti yön Veitolan luona.

Keskustelu ajautui Marinin juhlimiseen ja vapaa-ajanviettoon. Kyseinen jakso oli kuvattu jo ennen Marinin skandaalivideoita ja -kuvia, jotka levisivät nettiin.

”Mä käyn pari kertaa vuodessa (bilettämässä) ja sitten se on ihan hirvee show, ei se ilta vaan se seuraava viikko,” Marin kertoo Veitolalle.

Veitola kysyi Marinilta, millaisia hänen bileiltansa yleensä ovat. Marin vastaa, ettei hänellä ole juuri aikaa juhlimiselle.

”Tykkään olla ihmisten kanssa, hirveen erilaisia iltoja. Parhaita iltoja on sellaiset, että on joku hyvä porukka ja jutellaan koko yö,” Marin kertoo.

Marinia harmittaa, että hän joutuu jatkuvasti tarkkailemaan käytöstään. Hän sanoi, että vaikka tekeekin julkista työtä, hän tekee silti samanlaisia asioita kuin muutkin hänen ikäisensä. Ohjelmassa hän myös kertoi tarkkailevansa koko ajan, kuvataanko häntä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos