Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Onko Alma Hätösen näennäinen onnellisuus ollut lumetta? ”Valtavia pettymyksiä”

Onko Alma Hätösen näennäinen onnellisuus ollut lumetta? "Valtavia pettymyksiä"
Instagram / @almahatonen

Mediapersoona Alma Hätönen on tänä kesänä päivittänyt aktiivisesti sosiaalista mediaa ja kuvissa hän on näyttänyt seuraajien mukaan onnelliselta ja tyytyväiseltä.

Mutta onko totuus näin suoraviivaista?

Alma on paljastanut somessa, että tähän vuoteen on mahtunut paljon kipua.

””Näytät niin onnelliselta!”,” Alma aloittaa somessa.

”Tällaisia ihania viestejä oon saanut tämän kesän aikana paljon ja se sai mut pohtimaan kokonaiskuvaa. Tää kesä ei nimittäin ole todellakaan ollut helppo,” Alma jatkaa.

”Se on sisältänyt valtavia pettymyksiä, hautajaiset, läheisen ihmisen sairastumisen, siihen liittyvän huolen ja paljon vaikeita tunteita menehtyneen siskoni sairastumisen vuosipäivään liittyen sekä siihen, ettei meidän Shantilla ole enää paljoa aikaa jäljellä,” hän jatkaa.

Alma sanoo olevansa luontaisesti optimistinen ihminen, mutta miettii vastoinkäymisten mahdollisesti johtuvan siitä, että hänen on aika kohdata kipeät asiat ja käsitellä ne.

”Kaiken tän rinnalla on ollut aivan ihania huolettomia hetkiä, kihlaus ja paljon rakkautta. Hyvin tätä kesää kuvaa se, että samana erityisenä ja onnellisena päivänä, kun menimme katsomaan kihlasormuksia, itkin aamiaisella kahvilassa peloissani rakkaalle ystävälleni, että ”mitä, jos mä menetän kaikki.” Että aika hyvin on ollut vähän kaikkea tässä kesässä,” Alma tunnustaa.

”Valo ja varjo kulkee vierekkäin aina,” hän päättää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos