Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Olga Temosen tunteikas päivitys: ”Syöpä tuli pysyvästi elämäämme”

Olga Temosen tunteikas päivitys: "Syöpä tuli pysyvästi elämäämme"
Instagram / @olgatemonen

Näyttelijä Olga Temonen jakoi hiljattain somessa pysäyttäviä uutisia. Hän kertoi, että pari kuukautta sitten häneltä löydettiin syöpä.

”Vain muutama kuukausi sitten elämä oli aivan normaalia puurtamista. Nyt se on muuttunut täysin. Multa löydettiin pari kuukautta sitten syöpä. Eikä mikä tahansa, vaan aivoista ja niin pahasta paikasta ettei leikkaus ole mahdollinen. Onneksi mulla oli vakuutus, jonka olin ottanut juuri ajoissa kesällä. Pääsin ajoissa (tai ennen kun oli liian myöhäistä…) aloittamaan sädehoidot,” hän kertoi somessa.

”Mutta täällä mä yhä olen ja aion vielä pitkään ollakin. Tää tauti on 4-luokkaa, eli taistelu on tiukkaa, mutta kaikki keinot on käytössä. Olen ikuinen optimisti, elän innolla joka päivä, oli elämä miten pitkä tahansa,” hän lisää.

Nyt Olga on julkaissut uuden vuoden kunniaksi kuvasarjan, jossa hän esittelee klippejä vuoden varrelta.

”Vuosi 2023. Ihana, vauhdikas ja uusi alku. Syöpä tuli pysyvästi elämäämme ja ei siitä nyt enempää, sen kanssa opitaan elämään,” hän sanoo kuvasarjan yhteydessä.

”Kun katson vuotta taaksepäin, en voi olla kun ylpeä. Ihanat lapset joiden kanssa on oikeasti kivaa ja maailmakaikkeuden ihanin aviomies. Olen kiitollinen nyt, tässä,” hän lisää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos